Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, predstavit će Srbiju s pjesmom 'Ramonda' na predstojećem Eurosongu.

Sada je Teya otkrila detalje odnosa s ocem koji je preminuo baš u trenutku kada je ona stvarala pjesmu 'Džanum' koja je postala svjetski hit.

Teya Dora.jpg
RTS/PrintScreen 

'Ne znam baš je li bilo trenutaka kada sam mislila da nema izlaza, ali... Dok sam radila na pjesmi 'Džanum', moj tata se razbolio, jako teško i iznenadno. Čovjek je generalno bio vrlo jak i pozitivan, aktivan, nije se očekivalo da će se razboljeti na način na koji se razbolio. Jako brzo je umro. Ja sam pazila na njega, bio je kod mene i čuvala sam ga taj period, koji je bio jako kratak. To se dogodilo u tom periodu kad sam pisala pjesmu, tako da, to je bilo nešto onako meni najteže do sad u životu što sam doživjela', ispričala je Teya Dora pa otkrila nešto više o njegovom životu na Cipru i razdoblju kada ga je tamo kao mala posjećivala.

Teya Dora
Antonio Ahel/ATAImage/Pixsell 

'Kada sam bila drugi razred, s osam godina, on je otišao raditi na Cipar. Inače je bio grafički dizajner. Za ljetne praznike smo išli kod njega. U tom trenutku mi je Cipar bio kao drugi dom. Poslije dugo nisam išla, kad sam otišla studirati u SAD, tada nisam išla ni na more generalno. Otišla sam prošle godine. Čovjek s kojim je tata radio me je pozvao da dođem, željeli su me vidjeti. Bila sam 14 dana, baš mi je bilo lijepo, prisjetili smo se svih tih momenata', rekla je pjevačica i istaknula da je pobjedu posvetila upravo ocu.

'Da, posvetila bih tati, zato što mislim da bez njega ne bih došla do ovdje u glazbenom smislu, sve ono kako se moja glazba razvijala i kako sam stvarala. On je netko tko me je jako podržavao u tome, kao i mama, ali smo mi bili bliži u smislu umjetnosti. On je umjetnik isto, svirao je gitaru i trebao je svirati u grupi Smak pa se tu nešto dogodilo i do toga nije došlo. On je bio netko kome ja uvijek, kad napravim pjesmu, pošaljem i pitam ga za mišljenje. Njegovi savjeti su mi zaista pomagali. Stalno mi je pričao o emociji, stalno mi je govorio: 'Ono što trebaš raditi s glazbom je da širiš ljubav, emociju i da budeš dobar čovjek. I kroz glazbu i kao čovjek', rekla je Teya.