Pjevačica Seka Aleksić jedna je od najpopularnijih regionalnih pjevačica, no između nastupa svaki slobodan trenutak trudi se provoditi sa svojom obitelji. Seka je sa svojim suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom obiteljsko gnijezdo svila nedaleko od Beograda, točnije u Staroj Pazovi gdje je prije nekoliko godina sagradila raskošnu vilu od 450 kvadrata.

Prilikom uređivanja kuće iz snove, Seka je vodila računa o svakom detalju.

Seka Aleksić i Veljko Piljikić sa sinovima
Instagram 

Na prostranom zemljištu koje je ograđeno visokim bijelim zidovima, pjevačica je napravila pravi moderni dvorac za sebe i svoju obitelj. U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak, kuhinja, velika blagovaonica i kupaonica. Na katu se nalaze dvije sobe i Sekin prostrani ormar, a kako su srpski mediji ranije pisali, tu je i prostrana kupaonica od 40 kvadratnih metara.

Dom Seke Aleksić
PRINTSCREEN/PAPARAZZO LOV 

'Rado uživam i na drugom katu gdje je moja radna soba. Pažljivo sam je opremala, izabrala sam radni stol i prelijepu crno-bijelu kutnu garnituru koju sam naručila u Ikei. U njoj sam uglavnom predvečer kad se dopisujem s obožavateljima', ispričala je Seka jednom prilikom.

Ipak, njene omiljene prostorije su dnevni boravak i spavaća soba

'Veliki dio vremena provodim s Veljkom u prostranom dnevnom boravku, ali nam je, ipak, najdraža spavaća soba s okruglim krevetom. Tu se osamimo i uz nježnosti planiramo budućnost.'

Kao što se može primijetiti na fotografijama koje pjevačica dijeli na svojim društvenim mrežama, cijeli prostor je uredila i ispunila toplim nijansama, te se najviše primijećuju bež, crna i smeđa boja. Osim toga, Seka veoma voli drveni namještaj, a na zidovima u blagovaonici može se vidjeti i dosta ikona.

Cijeli dom odiše luksuzom, ispunjen je ogromnim lusterima, a tu su i sauna i jakuzzi u kojima se pjevačica voli opuštati. No to nije sve, pored kuće, pjevačica uživa u pravoj idili te u ogromnom dvorištu ima i bazen, ležaljke i tropsku oazu koju je napravila zahvaljujući brojnim biljkama i palmama, kao i igralište za njene mališane.

Više fotografija njenog doma pogledajte u našoj galeriji.

Instagram Ovako izgleda dom Seke Aleksić