Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SVI SU GLEDALI U HANU HULJIĆ U BEOGRADU: Ovakvu je još nismo vidjeli, promjena je očita i velika

Petar Grašo i Hana Huljić pojavili su se sinoć na dodjeli Music Awards Ceremony u Beogradu, gdje su bili glavne zvijezde.

 Petar i Hana Huljić na MAC-u 2023. Izvor: Story

Petar Grašo i Hana Huljić pojavili su se sinoć na dodjeli Music Awards Ceremony u Beogradu, gdje su bili glavne zvijezde.

Grašo je ostao odan odijelima te je odabrao klasično crno, a Hana je u potpunosti oduševila u dugačkoj, crnoj haljini s tankim naramenicama koja je otkrila njen dekolte.

Pogledajte

01:59
Petar Grašo sa suprugom na MAC manifestaciji
Izvor: Kurir
Izvor: Kurir

Osim toga, haljina je imala i zanimljive resice, a glazbenica ju je iskombinirala na jednostavne, crne sandale.

Pretpostavlja se da haljinu potpisuje splitski modni dvojac Arileo s kojima Hanu već godinama veže bliska suradnja, ali i prijateljstvo, a bračni par joj je radio i vjenčanicu koja je izazvala podijeljenje reakcije.

 Petar Grašo i Hana Huljić na vjenčanju Izvor: Jadran Babić

Podsjetimo, par se vjenčao u Splitu 19. veljače 2022. godine, u crkvi Svetog Dominika, u krugu obitelji i bliskih prijatelja, a navodno će na taj datum simbolično krstiti i kćerkicu Albu.

 Petar Grašo i Hana Huljić u Beogradu Izvor: Story

'Prije četiri dana smo dogovorili preliminarni termin, a prije tri je već izašlo u medijima. Ne znamo kako sve to skupa zaštititi. Neće biti velike svadbe', rekao je Petar ekskluzivno za Story.hr.

Mnogi su komentirali kako Hana nikad nije bolje izgledala, jer čini se kako je napravila prilični odmak od svog uobičajenog stila. U to se uvjerite u našoj galeriji.

Povezane vijesti