MUKU MUČI S KRASTAMA NA LICU: Posrnuloj pjevačici se stanje pogoršalo, otvorene rane više ne može skriti

Ana Nikolić već godinu i pol dana ima problema s kožnim oboljenjem.

Zorana Jevtić/KURIR

Ana Nikolić već godinu i pol dana ima zdravstveni problem s kožnim oboljenjem na licu, zbog čega redovito odlazi na tretmane kako bi taj problem riješila.

Kurir TV 

Iako je osvanula vijest da je Ana hitno primljena na kožnu kliniku jer joj je lice u kritičnom stanju, istina je da je tom prilikom, kad je fotografirana u društvu majke, samo išla na redovitu kontrolu kako bi provjerila jesu li joj svi parametri krvne slike u redu.

Zorana Jevtić/KURIR 

'Ana već godinu i pol dana odlazi kod jedne doktorice na Dedinje gdje pokušava riješiti problem s manjim i većim krastama koje ima na licu, a najviše na čelu. U okviru tog tretmana stavlja glavu ispod lampe čija svjetlost pomaže isušivanju tih krasta. Njoj se to neko vrijeme sve povuklo, ali joj se posljednjih nekoliko dana taj problem vratio. Kad se nedavno pojavila kao gošća na reviji Bate Spasojevića, svi su primijetili da je lice skrivala mrežicom, kao i da su joj se na licu jasno vidjele otvorene rane i to čak na tri mjesta. To je sve od tog kožnog oboljenja. Iako joj je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su joj sad još više došli do izražaja jer joj se koža u tom dijelu oljuštila. Baš muku muči s tim posljednjih nekoliko tjedana', priča dobro obaviješteni izvor blizak pjevačici, koji negira da je Ana zbog ovog problema i hospitalizirana.

Zorana Jevtić/KURIR 

'Ana zbog ovoga nije završila u bolnici. Ona je tog dana samo išla u pratnji svoje majke na redovitu kontrolu, kako bi provjerila parametre krvne slike. Živcira je sve to i pravi joj probleme, ali je čvrsto odlučila ovaj zdravstveni problem riješiti tako da sluša sve savjete dermatologa', završava izvor.