Pjevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta od samog početka veze imali su buran odnos, a u jednom trenutku odlučili su staviti točku na svoj brak.

Iako je nerijetko pričala o rastanku s njim, sada je priznala da je, u trenutku kada je predala papire za razvod, najviše voljela svog bivšeg partnera.

'Kad sam Rastu ostavila i kad sam podnijela papire za razvod, tada sam ga najviše voljela', rekla je Ana pa se prisjetila trenutaka kad ga je posjećivala u zatvoru.

'Kad sam išla po CZ-u... Idem sa onim velom za sahrane... Pitaju me 'Gdje ti je vijenac?'. Ja kažem 'Kod čuvara', ispričala je Ana Nikolić u jednoj televizijskoj emisiji.

'S Anom se dogodila ljubav na prvi pogled. Nisam znao da će ona biti žena s kojom ću imati dijete. Nikada ništa nisam planirao, sve sam ostavljao da se samo dogodi. Sam brak s njom se dogodio potpuno prirodno, neposredno... Jednom smo se prije nastupa dogovorili da ćemo otići do matičara i da ćemo se vjenčati. To je tako i bilo. Nikoga nismo obavijestili, ali apsolutno nitko nije znao, ni njen brat, baš nitko. Čak su se i ljutili. Obitelj je osjetila kao da nisu dobrodošli', pričao je Rasta svojedobno.