Popularna pjevačica, Ana Nikolić, u srijedu je navečer bila na modnoj reviji srpskog dizajnera Bate Spasojevića, gdje je napravila pravu pomutnju zbog fizičkog izgleda.

Na događaj je kasnila kako bi izbjegla predstavnike medija i prošla neopaženo. Bila je skockana od glave do pete, a lice je pokušala sakriti mrežicom, no to joj nije pošlo za rukom.

Ana Nikolić
Zorana Jevtić/KURIR 

Srpski paparazzo fotografirao je promjene na njenoj koži koje je do nedavno skrivala cirkonima koje je lijepila po bradi i čelu.

'Sada je jasno i zbog čega se nedavno u jednoj televizijskoj emisiji pojavila s različitim šljokicama. Upravo na tom dijelu lica ovoga puta su se jasno vidjele otvorene rane i to čak na tri mjesta. Iako je koža bila prekrivena puderom, ožiljci su još više došli do izražaja jer joj se koža u tom dijelu oljuštila', piše Kurir.

Ana Nikolić
Zorana Jevtić/KURIR 

Kako su twiteraši nemilosrdni i 'bez pardona', nedavno su je zbog lica razapeli na toj društvenoj mreži. 'Nikada ovakva nije bila. Što joj se dogodilo s licem, ovo nije više 'Djevojka od čokolade'', samo su neki od komentara na njen račun.

Ana nikolić pred nastup
Antonio Ahel/ATA Images 

Međutim, Ana se ne obazire na loše komentare, šali se na svoj račun do te mjere da je poručila kako odustaje od pjevanja, iako je zakazala veliki solistički koncert u beogradskoj Areni.