Koga je Boba volio prije Lepe Brene? Najljepša Beograđanka rodila mu je sina pa sreću pronašla pored zgodnog Hrvata

Kruna njihove ljubavi je sin Filip Živojinović, suprug trenutno najpopularnije pjevačice Aleksandre Prijović.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Proslavljeni tenisač Boba Živojinović oduvijek je mamio uzdahe brojnih ljepotica, a njegova prva supruga Zorica Desnica u to je vrijeme slovila za najljepšu Beograđanku. Naime, tijekom osamdesetih godina bili su najpopularniji par u Beogradu, te su im brojni ljudi predviđali skladan i dugoročan brak uz mnoštvo djece.

Kruna njihove ljubavi je sin Filip Živojinović koji je na svijet došao 1985. godine, no njihova ljubav doživjela je krah. Ipak, o njihovoj romansi nije se mogla pročitati nijedna ružna riječ, a tako je ostalo i do danas. Nekadašnji partneri već desetljećima imaju sjajan odnos pun poštovanja.

Žvojinović je već više od 30 godina u skladnom braku s najvećom balkanskom zvijezdomLepom Brenom, dok je Zorica sreću pronašla pored bivšeg hrvatskog košarkaša Ive Nakića, porijeklom iz Rijeke. Ubrzo se preselila u Ameriku gdje se posvetila Filipu i dvoje djece iz drugog braka.

Naime, Filip je po završetku osnovne škole upisao Britansku internacionalnu školu (British International School) u Beogradu. Obrazovanje je nastavio na Univerzitetu u Houstonu. Diplomirao je psihologiju i sportski menadžment, te radio kao sportski agent na Beverly Hillsu. Rano se počeo baviti i tenisom. Pored naslijeđenog talenta, uložio je i mnogo truda, te je 2003. godine postao juniorski prvak Srbije i Crne Gore. Međutim, nije se nastavio profesionalno baviti sportom. Po povratku u Srbiju otvorio je restoran u Beogradu, a trenutno je posvećen glazbi te je supruzi i trenutno najtraženijoj pjevačici Aleksandri Prijović napisao neke od najvećih hitova.

Instagram 

Kako je od malih nogu pod povećalom javnosti, danas se trudi privatni život maksimalno sačuvati od medija, te se ne eskponira i rijetko se pojavljuje na javnim događajima. Supruga i sin Aleksandar na prvom su mu mjestu, a potom i posao. Veoma je svestrana ličnost, te je pokrenuo nekoliko biznisa. Između ostalog radi i na filmu, pravi hitove, a pomaže i Lepoj Breni oko njenog brenda ženskih čarapa.

DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Među Živojinovićima nema svađe, pa tako i Brena vrlo često ide na ručkove s Filipovom majkom i uvijek mu je bila podrška u svemu. Međutim, Filip je posebno vezan i za svoju mlađu sestru Ivu, Zoričinu kćer iz braka s Ivom Nakićem. Njih dvoje su izuzetno bliski, te koriste svaku priliku vrijeme provoditi zajedno. Također, sjajno se slažu i u poslu, te je Iva radila i kao kostimograf na filmu koji je stvarao njen brat. Pored Ive, Filip s majčine strane ima i brata Marija.

Mnogi komentiraju da imaju isti osmijeh, ali i da su po prirodi veoma slični. Svaki put kad Filip objavi fotografiju sa sestrom, ispod nje se pojavi more pohvala i komplimenata na Ivin račun. Riječ je o vrlo elegantnoj dami istančanog stila koja prelijepim očima, neodoljivom karizmom i zanosnim osmijehom osvaja apsolutno sve.