Popularna pjevačica Aleksandra Prijović je od 2018. godine u braku s Filipom Živojinovićem, sinom Slobodana Bobe Živojinovića iz prvog braka.

Iako je Aleksandra na glazbenoj sceni ostvarila odličan uspjeh i postala jedna od najtraženijih mladih pjevačica koju uskoro očekuju dva koncerta u beogradskoj Areni, pjevačica je ranije isticala kako joj smeta kad njen uspjeh pripisuju Lepoj Breni i Filipu.

Aleksandra-Prijovic-i-Filip-Zivojinovic
Instagram 

'Kolegicama je mnogo veći problem moj brak nego karijera. Mislim da bi mi sve uspjehe mogle oprostiti i preći preko njih, ali što sam se udala za njega, to nikako. Nekad ispada da bez Filipa i Brene ne bih ni uspjela. Naglasak je uvijek na njemu, bez obzira na to što sve pjesme i spotove sama financiram', rekla je Aleksandra.

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom
Instagram 

Kako to obično biva, obiteljski odnos uvijek su u centru pažnje, pa se tako dugo špekuliralo u kakvim su odnosima Lepa Brena i Aleksandra Prijović.

Brojni regionalni mediji su se početkom ove godine zapitali je li sve u redu jer su pjevačice viđene na aerodromu kako svaka odlazi svojim autom do Bežanijske kose, a poznato je da žive u kući do kuće.

'Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kad sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizirano posjećuju. Očito taj princip primjenjuje i na snahu, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u obitelji. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne miješa. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko djeteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i organizirati vrijeme i život kako sama želi', ispričao je tada izvor blizak obitelji.

'Moram prije svega reći da moja svekrva nije Lepa Brena, nego Filipova majka Zorica', istaknula je Aleksandra.

Zorica Nakić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Iako je mnogima djelovalo da ovakva izjava znači da njih dvije nisu u sjajnim odnosima, pjevačica je to opovrgnula.

'Brena je jedna divna žena koja brine o obitelji i jako je dobar čovjek', dodala je Aleksandra i istaknula da s Brenom i Bobom ima divan odnos.