Glazbena diva Lepa Brena je od 1991. u braku sa slavnim tenisačem Slobodanom Bobom Živojinovićem s kojim vodi skladan obiteljski život.

Kako je pjevačica ispričala jednom prilikom, slavnog sportaša prvi je put srela 1986. godine na premijeri svog filma 'Hajde da se volimo', a upoznao ih je njen menadžer Raka Đokić.

Lepa Brena i Boba Živojinović su supružnici
Instagram 

Par je dobio sinove Stefana i Viktora, dok Boba ima i sina Filipa s kojim je Lepa Brena oduvijek imala divan i blizak odnos. Štoviše, toliko se Brena i Filip Živojinović uvažavaju i lijepo slažu da mnogi ni ne znaju da je Bobin najstariji sin zapravo njen posinak, odnosno da je Filipova majka Zorica Nakić, prva supruga nekadašnjeg teniskog asa.

Zorica je danas u dugom i skladnom braku s bivšim hrvatskim košarkašem Ivom Nakićem, s kojim ima sina Marija i kćer Ivu, a malo je poznato da Lepa Brena i ona imaju idiličan odnos.

Ivo Nakić i Zorica Nakić
Facebook 

Nakon razvoda od Bobe Živojinovića Zorica se preselila u Sjedinjene Američke Države, pa je nismo imali prilike često viđati s Brenom, ali se mnogo puta sastala sa slavnom pjevačicom, o čemu svjedoče fotografije na društvenim mrežama.

Jednom prilikom, Nakići i Živojinovići našli su se u Madridu, a Lepa Brena je podijelila fotografiju koja je tada nastala uz opis 'Mi obiteljski'.

Glazbena zvijezda više je puta govorila o svojoj ljubavi prema Bobinom i Zoričinom sinu, a naglasila je da nikada nije željela zamijeniti njegovu majku.

'Filip je dečko od trideset godina i potpuno razumije cijelu situaciju. Imamo predivan odnos. Nikada u životu nisam željela zamijeniti njegovu pravu majku. Ali kroz život sam ga tretirala kao mog sina, a tako sam ga i nazivala', jasna je bila Brena.

Lepa Brena
Instagram 

I Aleksandra Prijović, Filipova supruga, često voli naglasiti da ona nije 'Brenina snaha', kako je mediji nazivaju, već Zoričina.

'Moram prije svega reći da meni nije svekrva Lepa Brena, nego Filipova majka Zorica', rekla je jednom prilikom i dodala:

'Brena je jedna divna žena koja brine o obitelji i mnogo je dobar čovjek'.