'Bio sam Brenin ljubavnik': Poznati glazbenik napisao knjigu o pjevačici, Boba kupio sve da ne bi dospjele u javnost

Glazbenik tvrdi da su se Brena i on ludo voljeli.

Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL

Lepa Brena slovi za jednu od najvećih zvijezda bivše države, a kad se udala za bivšeg tenisačaSlobodana Bobu Živojinovića postali su jedan od najpopularnijih parova u regiji.

Pjevačica se uvijek trudila privatni život skrivati daleko do radoznalih očiju javnosti, tako je sve šokirala tvrdnja poznatog glazbenika Dragana Antonijevića Arlekina da je svojedobno bio Brenin ljubavnik.

Petar Aleksić/Kurir 

Dragan je glazbena zvijezda koja je osamdesetih godina oduševljavala srpsku javnost, a nakon zatišja karijere na velika se vrata odlučio vratiti knjigom koju je posvetio Lepoj Breni. Kako je 1993. godine ovaj glazbenik tvrdio, Brena i on ludo su se voljeli.

Instagram 

'Brenu sam upoznao kod pokojnog Rake u studiju i odmah mi se svidjela. Vremenom se i ona zaljubila u mene, ali sam ja tada imao djevojku koju sam poslije ostavio jer je nisam želio varati. Moji osjećaji prema Breni bili su jači. Zbog snimanja smo se Brena i ja često viđali, jednom me je čak, dok smo bili kod Marine Tucaković i Aleksandra Radulovića Fute u stanu, pokušala i poljubiti, ali ja sam je odgurnuo jer sam se plašio da ću joj brzo dosaditi. Brena je pokušala biti sa mnom, razgovarala je i s mojom majkom, jadala se Marini, ali ja sam se i dalje pravio blesav. 1990 godine krenule su Brenine turneje pa smo se manje viđali ali smo se stalno čuli', rekao je glazbenik i dodao:

Instagram 

'Mislim da naša ljubav nije uspjela najviše zbog Marine i Fute. Neko vrijeme sam joj bio kao žigolo jer je ona u meni vidjela privlačnost, a bila je svjesna da sa mnom ne može koračati kroz život jer ja sam bio glazbenik u usponu, a ona velika zvijezda. Kad se udala za Bobu objavio sam knjigu o nama i našoj nesuđenoj ljubavi. Brena je bila oduševljena, ali ne i Boba. Slao je pokojnog Šljuku da me prebije, a zatim je tražio da kupi sve knjige kako ne bi dospjele u javnost', zaključio je.