Lepa Brena je početkom prosinca provela nekoliko dana u Zagrebu, a tom je prilikom, između ostalog, dala intervju i na HRT-u. Međutim, gostovanje u emisiji 'Kod nas doma' izazvalo je lavinu negativnih komentara.

Ona je pored koncerta Aleksandre Prijović, iskoristila priliku i kako bi izreklamirala proizvode vlastite tvrtke, pa su je žestoko izvrijeđali, te nisu birali riječi, a prozvali su i voditeljicu Ivu Šulentić.

Lepa Brena
Igor Soban/Pixsell 

'Bila je gošća ili je plaćena reklama kao sve reklame? Reklame podnosim. Glazbeno smeće kao gost je televizijsko civilizacijsko dno, EPP je za džabe, Šulentić je pita o šoubiznisu, a ova krenula o čudotvornim čarapama tri minute', glasio je samo jedan od komentara na društvenim mrežama.

Tim povodom oglasio se i Javni servis Hrvatske radiotelevizije koji je izdao priopćenje u kojem su istaknuli da je intervju, namijenjen razgovoru o karijeri, zloupotrijebila za promociju vlastitog biznisa.

'U emisiji Kod nas doma koja se emitirala 4.12.2023. jedna od gošći bila je pjevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenarij gostovanja sadržavao je sljedeće teme: predblagdansko vrijeme, kako ga ona provodi sa svojom obitelji, o njezinim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njezina pjevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović i najava njezinog koncerta u Areni Zagreb sljedeće godine. No, unatoč toma gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi poduzetnički projekt. Nitko uključen u stvaranje ove popularne poslijepodnevne zabavne emisije nije imao namjeru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda', kažu s Prisavlja, no Brena ističe da nije imala lošu namjeru.

'Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi nitko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala namjeru povrijediti prava za reklamu, namjerno. Nitko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su me prekinuti u svakom trenutku i ne bih se uvrijedila. Imali smo sto drugih tema za razgovor', poručila je Brena.