Najveća regionalna diva - Lepa Brena, u samo dva dana rasprodala je i drugu zagrebačku Arenu.

'To su sjajne vijesti i baš sam sretna! Puno hvala svima koji su kupili karte, koji me vole i podržavaju i koji će doći vidjeti spektakl koji pripremamo, a koji i zaslužuju i očekuju. Bit će to stvarno nešto posebno, jedva čekam izaći pred svoju publiku koja je sudeći po reakcijama i interesu za kartama s nestrpljenjem iščekuje', kazala je za Extru pa dodala:

Lepa Brena
Igor Soban/Pixsell 

'U Zagrebu mi je uvijek lijepo. Ne preostaje nam ništa drugo nego da otvorimo i treću Arenu, vidimo se i 9. prosinca', rekla je Brena.

Nakon što je najavila novi koncert, glazbena legenda se prisjetila stihova svoje kolegice: 'Kako kaže Doris Dragović: 'Malo mi za sriću triba', i zapjevala njezin hit u eteru Extra FM-a.

Lepa Brena na Story Hall of Fameu
Robert Gašpert 

Podsjetimo i kako je Lepoj Breni uspjelo ono što nikome do sada nije - u samo jednom danu rasprodala je zagrebačku Arenu točno godinu dana unaprijed. Omiljena pjevačica svih generacija zahvaljujući karizmi i bezvremenskim hitovima kao što su 'Jugoslovenka', 'Hajde da se volimo', 'Ja nemam drugi dom', 'Pazi kome zavidiš', 'Okrećeš mi leđa', 'Uđi slobodno' i brojnim drugim već četiri desetljeća ne silazi s vrha.