Mediji i dalje ne prestaju 'brujati' o pjevačici Aleksandri Prijović koja je napravila odličan posao u Areni Zagreb, a u tome bi vjerojatno teže uspjela da iza nje ne stoji odličan tim. Na turneji od 'Istoka do zapada' vjerna joj je podrška suprug Filip, 4-godišnji sin Aleksandar te cijela obitelj Živojinović.

Lepa Brena, Aleksandar, Boba i Viktor Živojinović
Igor Soban/Pixsell 

Dok su Prijini svekar Boba Živojinović i 'svekrva' Lepa Brena u Esplanadi promovirali vlastiti brend čarapa, njihov najmlađi sin Viktor dadiljao je nećaka Aleksandra koji je cijelo vrijeme oblijetao oko djeda i balkanske zvijezde.

Viktor Živojinović i Aleksandar Živojinović
Privatna arhiva 

Inače, 25-godišnji Viktor Živojinović jedan je od najpoželjnijih neženja u Srbiji, a nedavno je prekinuo vezu s majčinom kolegicom – Lenom Čolak.

Viktor i Lena se poznaju već neko vrijeme jer je ona bila angažirana da pjeva na privatnim slavljima obitelji Živojinović. Još tada je Viktoru zapela za oko, ali nikada se ništa nije dogodilo među njima. Viktoru se sviđa koliko je Lena ambiciozna i spontana, pogotovo mu je drago što karijeru ne gradi na skandalima. Nije se nadao da će se i ona pojaviti na tom događaju na kojem su bili, pa kada je ugledao, bio je baš sretan', pričao je izvor za srpski Star.

Podsjetimo, najmlađi Živojinović je nedavno sve iznenadio fizičkom transformacijom te sad izgleda kao pravi Apolon. On je do 2020. godine imao višak kilograma, a u jednom trenutku čak 163 kg.

Lepa Brena nije skrivala da je prolazila kroz stresan period zbog toga, kao i da je strahovala da će se Viktor zbog pretilosti razboljeti.

Viktor Živojinović
Instagram 

'Boba i ja smo stalno pravili večere još dok su djeca bila mala i zato je Viktor došao do cifre od 163 kilograma. Puno sam patila zbog toga. Bilo mi je toliko teško da sam plakala', priznala je pjevačica jednom prilikom.