Aleksandra Prijović doživjela je tešku dramu uoči pet koncerata koje je održala u Zagrebu.

Kako Kurir.rs saznaje od dobro obaviještenog izvora iz Aleksandrinog tima, pjevačica se nekoliko dana prije polaska za Hrvatsku ozbiljno razboljela, pa je skoro ostala bez glasa. Odmah se obratila doktorima koji su joj prepisali lijekove i infuzije, ali i naredili strogi odmor i mirovanje.

Aleksandra Prijović
Marko Lukunić/Pixsell 

'Aleksandra se preforsirala u posljednje vrijeme i to se odrazilo na njen glas. Prvo se sama pokušala izliječiti, ali kad je vidjela da je 'vrag odnio šalu' obratila se liječnicima. Doktor joj je prepisao adekvatnu terapiju, a koliko je bilo ozbiljna situacija svjedoči i to što joj je u kuću na Bežanijskoj kosi danima dolazila medicinska ekipa kako bi joj davala infuzije. Njoj je savjetovano da bude na kućnom liječenju i da nikako ne ide na put i ne forsira glas u takvom stanju, kako se situacija ne bi dodatno zakomplicirala', govori izvor, pa nastavlja:

Aleksandra Prijović
Igor Pavlović 

'Priji ta opcija nije ni pala na pamet. Sve je objasnila doktoru, ali on je i dalje bio izričit i rekao joj je da, ako odluči pjevati, to radi na svoju odgovornost. Sve vrijeme boravka u Zagrebu, ona je bila pod terapijama i infuzijama. Posebno joj je bilo teško na probi uoči prvog koncerta. Tad se baš smorila jer je i sama bila svjesna da to nije na nivou koji publika očekuje od nje. Čim se vratila u hotel, bila je opet priključena na infuziju. Danima ništa hladno nije okusila, pila je samo čajeve i tople napitke, kao i razne lijekove za prvu pomoć kod prehlada i gripa. Dosta je spavala, iz hotela skoro da uopće nije izlazila, osim jednom s bakom i djedom, kad su išli vidjeti gdje su nekad živjeli. Odlučila je ne forsirati se i maksimalno štedjeti glas i na kraju je sve ispalo kako je zamislila', završava Kurirov izvor.

Aleksandra Prijović
Kurir 

Čim su koncerti u zagrebačkoj Areni završeni, Prija se odmah uputila za Beograd. Tu je nastavila s terapijama i kućnim liječenjem, kako bi se odmorila i pripremila za dva nova koncerta koji je uskoro očekuju u Tuzli. Podsjetimo, i sama Aleksandra priznala je medijima da je bila primorana primati infuziju kako bi izdržala posljednji, peti koncert u Zagrebu.

'Mislila sam da neću izdržati, ali jesam', rekla je tada Prijović.