Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađa Trajković godinama žive u sretnom braku u kojem su dobili dva sina i kćer, međutim malotko zna da njegova žena ima izvanbračnog sina Nikolu koji živi u Americi.

Naime, pjevačeva supruga je više od dva desetljeća ponosna majka sina Nikole kojeg je dobila u izvanbračnoj zajednici. S ocem svog prvog djeteta tada je živjela u Prištini, a nakon što su se rastali, on se preselio u Ameriku s njihovim sinom koji danas ima 28 godina.

Slađa Trajković i Radiša Trajković Đani
Instagram 

'S tim čovjekom, njegovim ocem, nisam bila u braku. Nikolu smo dobili u izvanbračnoj zajednici. Moj sin Nikola ima danas 26 godina, živi u Americi, tamo je završio dva fakulteta i ima posao. Prelijep je dečko, predivan, pametan, kulturan, školovan', ispričala je Slađa prije dvije godine i otkrila jesu li njena ostala djeca u kontaktu s polubratom, ali i kad je posljednji put vidjela Nikolu.

'Ostala moja djeca jesu u kontaktu s Nikolom kad dođe preko ljeta u Srbiju. Kad je slobodan, čuju se. Više se djeca čuju s njim, nego ja. Nisam ga vidjela neko vrijeme, posljednji put sam ga vidjela prošle godine. Tad smo se s njim vidjeli Sofija, Marko i ja, Miloš nije bio u Beogradu, tako da se nije vidio s njim, nažalost', rekla je tada Slađa, a na pitanje je li se Đani upoznao s njenim izvanbračnim sinom i u kakvim su odnosima, ona odgovara:

Slađa Trajković
Kurir 

'Naravno da su se upoznali. Nikola poštuje Đanija, kao i on njega, a i moja ostala djeca ga jako vole. Ista majka ih je rodila, pa nebitno tko je otac. Svi moji bližnji, moja obitelj i prijatelji znaju za Nikolu, i kad me pitaju koliko djece imam, ja nikada nisam rekla troje, nego četvero, a s Đanijem troje. Ponosna sam na svu svoju djecu. Imati četvero djece veliki je uspjeh, i da sam mogla, još bih ih ja rađala. Nažalost, nisam mogla, jer sam njih četvero rodila na carski rez i bilo je povuci-potegni kad sam trebala roditi Sofiju. To je baš bila hrabrost', rekla je Slađa i otkrila u kakvom je odnosu sada s Nikolinim ocem.

'Nisam u kontaktu s Nikolinim ocem, nema ni potrebe... Naš sin je veliki, ostvaren, nije dijete. Puno godina je prošlo otkad se nisam vidjela s tim čovjekom', zaključila je Slađa i dodala da Đani Nikolu nikada nije odvajao od svoje djece.

Radiša Trajković Đani i Slađa Trajković
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

U srpskim medijima svojedobno se povela i priča o tome hoće li Nikola imati pravo na imovinu obitelji Trajković.

'Đani nikad tog dečka nije odvajao od svojih sinova, ali on ne želi od njega ništa, ne zanima ga. Ništa on Đaniju ne zamjera, poštuje ga i uvažava, ali smatra da on nije dužan', objasnio je svojedobno upućen izvor i dodao:

'Radi i živi u Americi, vrijedan je i sam sebi sve osigurava. I sa Slađom se rijetko čuje, nema je naviku zvati. Jedino održava kontakt s braćom. Posebno se čuje s Milošem koji je nedavno dobio dijete. Mnogi inače šire priče kako će Slađa izvanbračnom sinu prepisati dio Đanijeve imovine, ali to su gluposti. Uostalom, sve i da jest tako, dečka to ne zanima. Ne želi ništa od Đanija, ali ga cijeni i poštuje i nema ništa protiv njega', istakao je izvor tada.