Ljubav jedne od najboljih pjevačica narodne glazbe Ane Bekute i njenog pokojnog partnera, političara Milutina Mrkonjića počela je 2012. godine, a njihov susret je bio, kako je pjevačica govorila, neplaniran i sudbonosan. Upoznali su se na koncertu legendarnog Šabana Šaulića, a Mrkonjić je bio uporan osvojiti pjevačicu koja je odavno prestala vjerovati u ljubav.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić nisu bili u braku
Instagram 

Cijelo desetljeće se nisu razdvojili, a njegova smrt prekinula je ovu lijepu priču. Preminuo je 27. studenog 2021. godine, a sad je na njegovom grobu osvanula poruka koja je rasplakala Anu.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić bili su u vezi
Instagram 

'Prije nekoliko dana sam na Milutinovom grobu pronašla ovo cvijeće, poruku 'Hvala vam što ste toliko voljeli Anu' i izdaleka vidjela djevojku koja ga je ostavila. Voljela bih da se javi ovdje ili porukom da joj osobno zahvalim jer nisam uspjela vidjeti o kome se radi. Hvala vam što me i vi volite svih ovih godina, pogotovo posljednje dvije', napisala je Ana uz snimku poruke koja je napisana rukom.

Ana je često isticala koliko je bila sretna pokraj Milutina zbog neizmjerne ljubavi koju joj je pružao.

'Žao mi je što se Milutin i ja nismo sreli ranije i što nismo imali šansu biti roditelji. Često se šalimo i pričamo kako bi nam se dijete zvalo i bismo li više voljeli djevojčicu ili dječaka jer naša ljubav je veoma jaka, a smatram i da bi Milutin bio odličan otac. Prema mom sinu se ponaša kao pravi otac, a prema mojim unucima kao djed', isticala je Bekuta u svojim ranijim intervjuima.