Voditeljica Jovana Joksimović i pjevač Željko Joksimović u braku su više od 10 godina, no na početku njihove veze mnogo se špekuliralo o odnosu Željkove majke Vesne i snahe.

Vesna Joksimović jednom je prilikom istaknula da je s Jovanom bila veoma bliska, sve dok u jednoj izjavi za medije nije rekla da priželjkuje unučiće poslije čega se njihov odnos, prema tvrdnjama Željkove majke, promijenio.

Željko i Jovana Joksimović
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vrijeme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće - udaljile smo se. Tad je izašao naslov 'Željkova mama otkriva da je Jovana trudna', to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona mi, čini se, nije mogla to oprostiti i od tada je među nama neka distanca', rekla je tada pjevačeva majka.

Jovana i Željko Joksimović
Dragana Udovičić/Kurir 

Tom prilikom, osvrnula se i na Željkovu prvu suprugu Vesnu s kojom je pjevač dobio kćer Minu.

'Ona često s njihovom kćeri Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao kćer', rekla je Joksimovićeva majka.

Inače, Jovana i Željko građanski su brak sklopili na Maldivima 2012. godine, a crkveni u Beogradu dvije godine kasnije. U braku su dobili troje djece - sina Kostu i blizanke Anu i Srnu.