Jovana i Željko Joksimović, bilo da je riječ o privatnom ili poslovnom životu, uvijek su zanimljivi medijima i publici koja ih obožava. Postali su sinonim za uspješan par, imaju troje djece - sina Kostu i blizanke Anu i Srnu,a u svojim profesijama su i više nego uspješni. Podržavaju jedno drugo na svakom koraku, a početak njihove ljubavi bio je sve osim svakidašnjeg. Bili su angažirani kao voditelji 'Eurovizije', a ostalo je postalo povijest.

Željko i Jovana Joksimović
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Veoma smo se zbližili i ne sjećam se kako je došlo do toga da prijateljstvo preraste u nešto više. Sve se razvijalo brzo i samo od sebe, a možda je to bio i logičan slijed. Postali smo prvo jako dobri prijatelji, što je bilo čudno jer oboje nismo tipovi osoba koje olako puštaju nove ljude u svoj svijet', rekla je Jovana, a dotaknula se i glasina da je zbog Željka prekinula zaruke s biznismenom Aleksandrom Zeremskim koji je od nje stariji 15 godina.

Jovana i Željko Joksimović
Instagram 

Naime, zaruke je prekinula samo 15 dana nakon što ju je tadašnji partner zaručio.

'Nije lako donijeti takve odluke, ali kad nema djece te stvari su lakše. Moraš biti pošten prema sebi. Ma koliko to djelovalo teško, onog trenutka kada se zaljubiš ti si već prevario osobu s kojom si u vezi. Jednostavno, ne možeš ništa učiniti. Kad si zaljubljen, ne planiraš svoj život tako da provodiš vrijeme s jednom osobom, nego razmišljaš gdje ćeš sresti tu drugu osobu i sjesti s njom. To je ta istina koju stavljamo kao nešto što je primarno, a ne želimo je čuti. Mislim da je pošteno reći osobi preko puta sebe da si se zaljubio i vidjeti što ćemo', rekla je svojedobno poznata voditeljica.

Aleksandar Zeremski i Aleksandra Radović
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Aleksandar Zeremski nastavio je dalje, pa je s pjevačicom Aleksandrom Radović dobio kćer Ninu, međutim, ni ta veza nije opstala. Naime, pjevačica ga je ostavila samo mjesec dana nakon porođaja. Pravi razlog kraha veze nikad nisu otkrili javno.

Biznismen iz prethodnog braka ima još dvije kćeri, a konačnu sreću pronašao je pokraj pjevačice Divne Ljubojević s kojom se vjenčao nakon prekida s Aleksandrom Radović. Zeremski i Divna vjenčali su se 2018., nakon sedam godina veze.