Vesna Joksimović putem društvenih mreža javnost redovito obavještava o svojoj svakodnevici. Od putovanja do brojnih modnih kombinacija, prva supruga Željka Joksimovićadefinitivno ništa ne skriva. Međutim, ovog se puta oglasila tužnim povodom.

Naime, njen otac Stanko je preminuo, a sudeći po emotivnoj objavi bila je izuzetno vezana za njega, te ne skriva tugu koju osjeća zbog bolnog gubitka.

'Zbogom, tata', kratko je napisala Vesna, a onda je objavila nekoliko fotografija oca iz mladosti.

'Jako smo tužne Mina i ja', dodala je ona uz kolaž fotografija, i istaknula da je i kćer koju je dobila u braku s poznatim pjevačem pogodilo što je izgubila djeda.

Tako se i Mina Joksimović oglasila povodom ovog gubitka te djedu posvetila objavu na Instagramu.

'Dragi djede Stanko, tvoj odlazak stvorio je prazninu koju ništa ne može popuniti. Bio si najbolji djed i najbolji čovjek. Nikad ti nije bilo teško ništa kad sam ja u pitanju. Tvoja dobrota, nesebičnost, hrabrost i ljubav prema životu ostavit će neizbrisiv trag u mom srcu. Bio si veliki borac do posljednjeg trenutka. Tvoja najveća želja bila je da diplomiram, i s ponosom mogu reći da sam ti ispunila želju dok si bio živ. Svi koji su te poznavali su te voljeli. Sad si dušom na nekom boljem mjestu. Božić više neće biti isti. Hvala ti za sve, dragi djede', napisala je Mina uz niz zajedničkih fotografija.