Pjevač Ljuba Perućica, inače bivši dečko Aleksandre Prijović, i njegova supruga Katarina nedavno su postali roditelji dječaka, kojem su dali ime Aleksej.

On je sada istaknuo da mu se ispunila najveća želja - da dobije dijete.

'Najveći san mi je bio da se ostvarim kao roditelj i to se dogodilo. Sada su na sceni one slatke muke, ali moram naglasiti da je to jedna posebna emocija koju nikada u životu nisam osjetio. Ja ne znam koliko puta dnevno svom djetetu kažem da ga volim najviše na svijetu. To je stvarno nešto neopisivo', rekao je novopečeni tata.

Ljuba i Katarina ne skrivaju koliko su sretni i često svoju radost dijele putem društvenih mreža.

'Uslišile su nam se želje i sve vrijeme koje imamo posvećujemo njemu. To je stvarno jedan fenomenalan osjećaj', istaknuo je pjevač.

Euforija je razumljivo bila najveća u trenutku kada je novi član obitelji Perućica stigao na svijet, a Ljuba je otkrio i koliko je majica potrgano na slavlju koje je priredio kada je postao tata.

Ljuba Perućica
Instagram 

'Imao sam dvadesetak svojih majica, i još su mi kumovi i najbliži prijatelji donijeli po još deset majica. Sve smo potrgali, ni jedna nije ostala. Zapravo, ostala je jedna koju je kuma uspjela sakriti kako bih ponio kući za neku uspomenu. Potpuno su me razvalili, ali nije mi žao. Više sam bio gol tijekom večeri jer nisam više imao ni jednu majicu. Ali proveselio sam se kako sam htio, za svoju dušu. Bilo je jako emotivno. Ja sam tih dana puno plakao, pogotovo taj dan kada sam slavio, ali sve bih ponovio isto', ispričao je Perućica.