Pjevačica Aleksandra Prijović večeras će održati posljednji koncert u Areni Zagreb, a vjerna emotivna i poslovna podrška na regionalnoj turneji joj je suprug Filip Živojinović. 28-godišnjakinja je prije Breninog posinka javno ljubila samo dva frajera koja su, slučajno ili ne, također poznati pjevači.

Bivši dečko Aleksandre Prijović za kojeg sigurno svi znaju je njen kolega Ljuba Perućica, ali još prije njega, sada već deset godina unatrag, pjevačica je bila u vezi i s bosanskohercegovačkim glazbenikom koji je javnosti poznat kao Amar Gile.

Aleksandra Prijović
Marko Lukunić/Pixsell 

Prošlo je cijelo desetljeće otkako je Amar Gile pobijedio na glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda' i tako proslavio sebe i svoj rodni kraj - Kakanj. Osim po pjesmama i nevjerojatnom glasu, publika ga iz tog razdoblja pamti i po ljubavima koje je imao.

Veza njega i Aleksandre bila je veoma burna, a oni su poslije nekoliko prekida i pomirenja još 2013. godine stavili točku na svoj ljubavni odnos. Tada se pričalo da je Amar ostavio Aleksandru zbog druge djevojke. Inače, Aleksandra i Gile su 2014. godine objavili duetsku pjesmu pod nazivom 'Ma pusti ponos'.

Amar Gile i Aleksandra Prijović
PrintScreen 

'Ja nju strašno volim i za mene nema bolje pjevačice od nje. Ali to s njom je bio zanos, nešto dječje, nije bila to neka veza', rekao je svojedobno Amar pa dodao:

'Ne srećem se s Aleksandrom. Ranije smo se viđali zbog naše duetske pjesme koju smo izvodili u Grandovim emisijama, ali već dugo nemamo nikakav kontakt. Mi smo u korektnim odnosima, ja je zaista cijenim i poštujem. Sve što je bilo, dogodilo se davno i nismo se rastali u svađi'.

Gile je nakon veze s Aleksandrom uplovio u bračnu luku sa suprugom Enom. Dobili su sina, ali brak im nije opstao. Nakon razvoda uplovio je u novu vezu te nedavno dobio još jednog sina.

S druge strane, Ljuba Perućica, drugi bivši dečko Aleksandre Prijović koji se također kasnije oženio i dobio sina, o pjevačici je govorio u znatno blažem tonu, otkrivajući da su ostali u korektnom odnosu.

'Mi smo imali gomilu bivših ljubavi. Ona je netko tko je poznat, pa je zato tabloidima bilo interesantno. Ali, generalno i sa svakom bivšom kad si ti normalan u glavi, i kada je ta osoba normalna u glavi, naravno da ćeš stati, pitati: 'Ej, kako, si, što si, jesi li dobro..'. Ipak, imaš neku povijest s tim ljudima. Pitaš kako je netko od obitelji', izjavio je Ljuba i dodao da je s Aleksandrinom majkom Borkom uvijek imao odličan odnos pa da i danas uvijek pita za njeno zdravlje.

Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović
Facebook 

Međutim, nije uvijek tako blagonaklono govorio o Aleksandri. Bivši dečko Aleksandre Prijović, naime, jednom prilikom je otkrio da je on prekinuo vezu s Prijom jer više nije mogao izdržati.

'Nisam patio previše jer sam ja bio taj koji je htio da se to završi zbog toga što neke stvari nisu funkcionirale. Bio sam sretan kada sam prekinuo, prodisao sam i shvatio da je bolje što se tako završilo', izjavio je Perućica svojevremeno.

Inače, rekorderka zagrebačke Arene je već 5 godina u sretnom braku s Filipom Živojinovićem s kojim je dobila sina Aleksandra. 

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sa sinom
Instagram 

'Ne sjećam se gdje smo se upoznali, ali znam da nas je sudbina vezala. Prije nego što smo počeli hodati, godinama smo se sretali na raznim mjestima, u prolazu. Viđali smo se i kod Brene i Bobe na privatnim zabavama na kojima sam često pjevala, mada to je sve bilo u prolazu, bez službenog upoznavanja', ispričala je Aleksandra jednom prilikom.