Popularni glumac Miloš Biković otputovao je u Švicarsku, dok je njegova trudna zaručnica Ivana Malić ostala u Beogradu i čini se da joj bez njega nimalo nije dosadno.

Naime, lijepa Ivana bi se uskoro trebala poroditi, ali je ni visoki stupanj trudnoće nije spriječio da ode u veliki blagdanski šoping i kupi sve što joj je potrebno kako bi unijela pravi blagdanski duh u njihov stan.

Sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila je sve što je kupila uoči blagdana.

'I počelo je', napisala je Ivana uz fotografiju, te na stolu pokazala mnogo božićnih ukrasa raznih boja i oblika. Čini se da se Ivana baš raduje nadolazećim blagdanima koje će prvi put provesti u zagrljaju svog dragog zaručnika Miloša Bikovića.

Ivana Malić
Instagram/Screenshot 

Podsjetimo, jedan od najpopularnijih glumaca s ovih prostora i crnogorska pravnica u vezi su nešto više od dvije godine, a s nestrpljenjem očekuju i prvo dijete. Inače, lijepa Ivana na svijet će donijeti dječaka.

Miloš je sa svojim pratiteljima nedavno i sam podijelio sretnu vijest o dolasku prinove.

Miloš Biković i Ivana Malić
Instagram 

'Ivana i ja smo sretni što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerojatno najvažniji trenutak u našim životima. Hvala svima na lijepim riječima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo htjeli razgovarati o ovoj temi, svakako ćemo vam se obratiti', napisao je glumac tada na svom Instagram profilu.