Popularni pjevač Željko Joksimović i njegova supruga, atraktivna voditeljica Jovana Joksimović, u skladnom su braku od 2012. godine.

Par ima troje djece, kćeri Anu i Srnu te sina Kostu, no glazbenik ima i kćer Minu koju je dobio iz prvog braka. Naime, njegova prva supruga je Vesna Avramović koja je manje poznata javnosti jer ne voli pažnju medija i živi mirnim životom.

Vesna živi u Željkovom rodnom Valjevu i s pjevačem je, kako su više puta navodili mediji, u dobrim odnosima. Njih dvoje vjenčali su se na samom početku Joksimovićeve karijere, kada je imao tek 23 godine. Upravo zbog toga što Vesna ne voli biti u fokusu javnosti, njezina kći ne objavljuje često mamine fotografije.

Vesna Avramović
Instagram/Screenshot 

Ipak, u par je navrata sa svojim pratiteljima podijelila zajedničke fotografije, a komentara kako je Mina naslijedila majčinu ljepotu nije manjkalo.

'Prelijepa si na mamu', 'Mama kao talijanske glumica, prelijepe ste', 'Prelijepa majka, kao dvije sestre', samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod njihovih obiteljskih fotografija.

'Ručak s mamom. Ona faca kad nas roditelji tjeraju da se slikamo', napisala je jednom prilikom 28-godišnja Mina koja je od oca naslijedila talent za glazbu.

Inače, Željko je nakon razvoda od Vesne od Srpske pravoslavne crkve tražio poništenje braka kako bi se mogao na vječnu ljubav pred Bogom zavjetovati sadašnjoj supruzi Jovani.