Vesna Joksimović, prva supruga pjevača Željka Joksimovića, ne prestaje intrigirati javnost objavama na društvenim mrežama.

Pjevač je s Vesnom dobio kćer Minu, a oženio ju je sa samo 23 godine. Vesna je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa je jednom od posljednjih objava u provokativnom izdanju raspalila maštu javnosti.

Vesna Joksimović
Instagram/Screenshot 

Naime, Vesna se fotografirala našminkana, u prozirnoj mrežastoj majici i kratkim hlačicama. Dok je pozirala u izazovnoj pozi, mnogi su primijetili da Vesna itekako dobro izgleda te da ima zategnuto tijelo na kojem bi joj pozavidjele i mnoge mlađe djevojke.

Podsjetimo, Željko Joksimović je danas u braku sa suprugom Jovanom s kojom ima kćeri Anu i Srnu i sina Kostu. U javnosti rijetko govori o prvoj supruzi, mada je jednom prilikom izjavio da su u sjajnim odnosima. 

'Vesna je majka mog djeteta i ima posebno mjesto u mom životu. Bilo bi ružno da je drugačije. Mi se, ustvari, nikada nismo ni rastajali. Svakodnevno se čujemo i imamo odličan odnos', rekao je jednom prilikom pjevač.