Bivša supruga Željka Joksimovića, Vesna, ne pojavljuje se u javnosti, a jako je aktivna na društvenim mrežama.

Željko je s Vesnom dobio kćer Minu koja je krenula očevim stopama i bavi se glazbom, a sad je proslavila 28. rođendan. Inače, veliku pažnju je privukla Vesnina objava na društvenoj mreži Instagram.

Naime, Vesna je na svom storyju na Instagramu objavila fotografiju na kojoj su Mina i Željko uz pjesmu 'Ljubav je' čiji je dio jednog stiha: 'Ljubav je kad mama voli tatu, kad seka voli batu…', a u opisu fotografije je napisala:

'Sretan rođendan bubamarice moja, ti si duša moje duše. Moj prvi komad Boga. Moje sve, volim te', napisala je Vesna, a čestitke pljušte.

Željko Joksimović i Mina
Instagram 

Podsjetimo, Željko je s Vesnom bio u braku na početku svoje karijere, a otac je postao kada je imao samo 23godine.

Nedavno je Vesna na Instagramu objavila nešto zanimljivo u vezi s bivšim suprugom, a u pozadini se čuje duet Željka Joksimovića i Dina Merlina.

Vesna Joksimović
Facebook 

'I sad Joksimović upada: 'Oprostit ću joj sve, nisam ja Supermen, pa da mogu to na leđima da ponesem.' Što ćeš joj oprostiti, Željko? Tko je ona i što je zgriješila? Kome? Plus, što si ti, neki sveti Haralampije, pa opraštaš ti njoj. A tko će tebi oprostiti, izvini molim te, gospodine bezgrešni?', objavila je Vesna i napravila potpunu pomutnju.