Tjelohranitelj Svetlane Cece Ražnatović čuva trenutno najtraženiju regionalnu zvijezdu - Aleksandru Prijović.

U pitanju je čovjek čiji je nadimak Fabio, a koji je godinama bio u pratnji Cece i djece: Anastasije i Veljka Ražnatovića. Njega je pjevačici dodijelila Srbija 2007. godine i o njoj je vodio računa sve do 2011. godine.

Tada je pjevačica bila u kućnom pritvoru, a onda je Fabio dobio novi zadatak - da zavodi red i mir na poznatom beogradskom splavu.

Kako prenosi Kurir, on je čovjek od izuzetnog povjerenja. Djeluje mirno i povučeno, ali itekako zna svoj posao. Prema riječima izvora, spreman je i život založiti za onog o kome vodi računa. Sada je snimljen na koncertu Aleksandre Prijović kako stoji s njene lijeve strane. Video je pjevačica podijelila na društvenim mrežama, a izvori koji su bili na licu mjesta otkrivaju detalje:

Fabio
Kurir 

'Fabio je angažiran s ostalim dečkima da pjevačicu odvede od svlačionice do pozornice i da vodi računa da sve protekne kako treba. On je svojevremeno radio u MUP-u Republike Srbije i svoj posao izvršava na pravi način. Tako je funkcionirao i kad je radio s Cecom. Od nje se nije odvajao, bio je njen šef osiguranja. Gdje god je Ceca išla, on ju je pratio u stopu. Prijović nema privatno osiguranje, nego ono organizirano u sklopu velikih događanja kao što je njen koncert. Upravo na takvim događanjima, gdje ima puno ljudi na jednom mjestu, može doći do incidenta. Zato je on tu da bude mir i da posjetitelji i pjevačica budu sigurni da će sve proći u najboljem redu', kazao je izvor.

Kuća Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića
Instagram