Ljuba Perućica i prelijepa voditeljica Katarina Korozeusnedavno su postali roditelji. Pjevač je istaknuo da nije ovoliko plakao u posljednjih par godina, ali da su to neopisive suze radosnice, kao i da ovaj osećaj nikada do sada nije doživio.

Trenutak kad je uzeo sina Alekseja prvi put u ruke ostaje zauvijek poseban, naglašava glazbenik, i u istom tonu podvlači da se divi njegovoj supruzi. Kako je rekao, bolju nije mogao izabrati.

'E sad, njeno veličanstvo, moj životić, heroj, borac, snaga, ljubav, prijatelj, suputnik, moja desna i lijeva ruka, moje sve! Hvala ti živote što si sve učinila da na svijet doneseš ovo naše čudo. Ti i ja znamo. Hvala ti kao nikada do sada! Moram reći da ti se divim! Hvala beskrajno, hvala Bogu što mi te je sačuvao. Ljube vas sve i vole mama, tata i ALEKSEJ', napisao je Perućica uz prvu fotografiju sina Alekseja s majkom iz rodilišta.

Ljubavni život Ljube Perućice
Instagram 

Inače, Katarina i Ljuba su u braku od 2019. godine, a lijepa voditeljica nekada je krasila male ekrane. Iako se povukla iz medija, njena ljepota oduzima dah mnogima gdje god da se pojavi. I tijekom trudnoće je besprijekorno izgledala, te će se, čini se, munjevitom brzinom vratiti u top formu.

O Ljubinoj vezi s Aleksandrom Prijović danima se pisalo

Naime, kad su oboje bili na početku karijera, Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica započeli su romansu koja je trajala dvije godine. Mnogi su prognozirali da će upravo ovaj dvojac završiti pred oltarom, ali onda je sve iznenadila vijest o krahu njihove ljubavi.

Ljubavni život Ljube Perućice
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Iako je pjevačica tada u javnost iznijela da su prekinuli sporazumno i bez teških riječi, iza ovog prekida krio se veliki skandal.

'Dvije godine smo Ljuba i ja bili zajedno i sad smo se odlučili razići bez teških riječi', rekla je ona tada, međutim, u javnost je ubrzo procurila vijest da su Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica ustvari prekinuli zbog nevjere.

Ljubini prijatelji su u početku tvrdili da je do prekida došlo zbog poruka koje je pevačica navodno dobivala od drugog muškarca, međutim, ispostavilo se da je istina nešto drugačija i da je zapravo Aleksandra Prijović prevarena.

Aleksandra Prijović
Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL 

Prema pisanju medija, Ljuba je njena česta odsustva zbog posla koristio kako bi je u njenom stanu varao sa susjedom, a Aleksandra je istinu saznala kad je u njegovom mobitelu pronašla poruke. Međutim, ovi navodi nikada nisu razjašnjeni.

Ljuba se jednom prilikom osvrnuo i na navode da s Prijom nije u dobrim odnosima.

Aleksandra Prijović i Ljuba Perućica
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Svaki moj susret s Aleksandrom izgleda kao sa svakom mojom bivšom s kojom sam ostao u dobrim odnosima. Mi smo se razišli na najnormalniji mogući način i ne vidim zašto ne bih pričao s njom i pitao je kako je, što ima novo… Ja sam s njom bio dvije godine, obitelji nam se poznaju, ulazio sam joj u kuću, a i ona u moju i normalno je da pitam za te ljude. Čak i moja supruga, kad je sretne negdje, popriča s njom najnormalnije. To što je bilo između nas, ostalo je u prošlosti', rekao je Ljuba Perućica prije izvjesnog vremena i otkrio da poslije prekida s Prijom nije patio.