Nakon što ju je ostavio beogradski biznismen Nikola Petošević, domaća starleta Iva Grgurić i pobjednica treće sezone 'Zadruge', ne gubi vrijeme, već je brže-bolje navodno našla novog dečka.

Emotivna veza Petoševića i Grgurić, na društvenim mrežama gdje su često objavljivali zajedničke fotografije, djelovala je idilično. Brojna romantična iznenađenja, nježnosti i luksuzna putovanja bila su im svakodnevica. Međutim, odnos su prekidali nekoliko puta, sve do posljednjeg kad su se, prema pričama koje su dospjele u medije, u sve umiješali članovi njegove obitelji.

Nemanja Petošević i Iva Grgurić
Instagram 

Navodno, njegovi su smatrali da je vrijeme da ga prođe 'faza starleta', jer oni ne žele da se o njihovom sinu i obitelji piše u medijima, i to sve zbog njegove emotivne veze s djevojkom koja je poznata javnosti.

Oboje su poslije prekida krenuli dalje. Naime, Iva je prošlog tjedna imala zakazano fotografiranje u jednom luksuznom hotelu gdje ju je pokupio javnosti nepoznati gospodin i odveo u Skadarliju, boemsku četvrt srpskog glavnog grada.

Nemanja Petošević i Iva Grgurić
Instagram 

Ivu je navodni novi dečko izveo na večeru. Izbor je pao na jednu od najpopularnijih kavana u Skadarliji, gdje su pronašli kutak za dvoje i prepustili se dugom razgovoru, ali i strastvenim, diskretnim dodirima koji, ipak, nisu prošli nezapaženo.

Kako je ispričao izvor koji se našao na licu mjesta, sve vrijeme su se smješkali, ispijali bijelo vino i nježno dodirivali rukama, za stolom, naočigled svih prisutnih.

Iva Grgurić na MAC-u 2023. godine
Mondo/Stefan Stojanović