Đole Đogani, pjevač i velika zvijezda devedesetih, poznat je medijima i po zanimljivoj emotivnoj priči. U prvom braku bio je s pjevačicom Slađanom Delibašićs kojom ima dvije kćeri.

Kad je okončao ljubav sa Slađom s kojom je ostao u sjajnim odnosima, pojavila se Vesna, atraktivna plavuša s kojom je i danas u braku..

Đole Đogani i Vesna Đogani
Instagram 

Ipak, malotko zna da je njegovo srce prije brakova pripadalo jednoj, javnosti nepoznatoj ženi. Đole Đogani se tako osvrnuo na nesuđenu ljubav iz mladosti, koja ga je inspirirala za pjesmu 'Zabranjena ljubav'.

Poslije četrdeset godina ponovno ju je sreo i, mada nije želio otkriti njen identitet, sa sjetom u glasu ispričao je priču o djevojci kojoj su roditelji zabranili da se uda za njega.

Đole Đogani
Uroš Arsić/MONDO 

'Imao sam zabranjenu ljubav iz djetinjstva, ali njeni roditelji nas nisu htjeli pustiti da budemo zajedno. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga. Sreo sam je 8. ožujka, nakon četrdeset godina. Nisam ni znao tko je ona, pitala me je može li se fotografirati sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je tisuću i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da mi želi nešto reći, a ja žurim i želim ići dalje. Na Facebooku je objavila zajedničku fotografiju i napisala: 'Hvala ti, bila mi je želja da te ponovno vidim'.

'Tako je nastala pjesma', ispričao je Đole i otkrio da pjesma ima autobiografsku priču, dok je spot odrađen potpuno filmski.

'Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pjesmu otpjevala lijepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su prave. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo je mogli smiriti', ispričao je pjevač o supruzi koja je godinama njegova najveća podrška.