Svađe na estradi nisu rijetkost, no estradni moćnik Saša Popović uspio je s gotovo svima zadržati dobre odnose.

Popović je nedavno priznao da samo s jednim pjevačem ne razgovara više od dva desetljeća, a u pitanju je pjevač Miroslav Ilić.

Miroslav Ilić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'Ne postoji nitko. Samo s Miroslavom Ilićem ne pričam već 23 godine. Nikada se nisam ni sretao s njim. Jednostavno, on je prekinuo komunikaciju sa mnom još 2000. godine. Evo prošlo je već 23 godine, iako cijenim njegov rad i njegove pjesme su uvijek dobrodošle u 'Zvezdama Granda'', rekao je Popović..

Saša Popović
Antonio Ahel/Pixsell 

Podsjetimo, Popović koji je danas kreativni direktor u glazbenom natjecanju 'Zvezde Granda' nedavno je priznao da ni sam nije očekivao da će produkcija koju je osnovao krajem prošlog stoljeća ostvariti toliki uspjeh.

'Da budem iskren, kad sam osnivao 'Grand' nisam baš bio siguran da će 25 godina biti toliko uspješan i da će i dalje biti najgledaniji show program i najgledaniji glazbeni program. Ali evo, dočekali smo i to, tako da sam zaista sretan i zadovoljan i nadam se da ćemo ovako i nastaviti i da ćemo dočekati i 30 godina postojanja 'Granda', a poslije kako bude', rekao je Popović.