Tema poznatih brakova i njihovih turbulentnih početaka često privlači pažnju javnosti. Iako bi brak trebao biti simbol ljubavi, vjernosti i zajedničke sreće, poznati često prolaze kroz svojevrsne ljubavne vrtloge i skandale. Ovi slučajevi nisu ništa novo u svijetu slavnih, ali su i u susjednoj Srbiji postali dio medijske intrige.

Tako su pojedini poznati brakovi u Srbiji započeli veoma burno i kotroverzno, često kao rezultat preljuba i tajnih veza. Ova tema nas vodi kroz nekoliko znajačnih primjera poznatih osoba koje su priznale da su prošle kroz ovaj ili slične izazove.

Isidora Bjelica, ljubavnica pa supruga Nebojše Pajkića

Isidora Bjelica, poznata književnica, također je bila dio ove priče. Bila je u tajnom odnosu s Nebojšom Pajkićem dok je on bio u braku. Nakon mnogo turbulencija, njihova veza se pretvorila u brak. Ova situacija izazvala je brojne kontroverze i osude u javnosti.

'To što se među nama zaista događalo većina nikad neće razumjeti, koliko smo se ludo voljeli i kad smo se najviše svađali, koliko smo zaista bili nestvarno blaženi dok su nam zavidjeli i koliko smo bili bliski kad su vjerovali da smo nestajali. Nikad neće razumjeti kako sam ja svaku nesreću i običnost pretvarala u bajku, a kako si ti svaki problem i poraz pretvarao u najbolji film koji ti nisu dali snimati... I, ma u koji žanr da se stvarnost pretvarala od trilera, avanturističkog filma, romantične komedije, do melodrame ili horor filma uvijek smo znali da dobra replika i šešir mogu spasiti i najgoru situaciju jer nitko nije bio toliko lud kao ti koji si me pratio kroz sva moja lutanja, i nitko nije bio uporan kao ti koji si podržavao svaku moju vjeru u čuda i uvijek si znao da nema tog jezivog, tragičnog, komičnog scenarija koji nam život može donijeti da ga mi nećemo uljepšati svojim neprilagođenostima. Nitko nikada ni u najluđim snovima neće moći ni zamisliti koliko je sve ovo bilo uzbudljivo iskustvo, ljubavi moja... I nikada se nismo ni pomislili pitati otkud tolike tuge kad smo imali tolike radosti koje smo živjeli podjednako strasno uvijek učeći samo jednu stvar - kako svako zlo i svako dobro samo služi da u njemu vidimo novi odraz naše ljubavi', napisala je Isidora u dirljivoj objavi na Instagramu uz fotografije na kojima pozira sa svojim suprugom.

Isidora Bjelica i Nebojša Pajkić
Marina Lopičić/Kurir 

'Kad sam došla polagati prijemni, ja sam znala njegove filmove i stvarno sam ih obožavala. Film 'Dečko koji obećava' je promijenio moj svijet, 'Davitelj protiv davitelja' mi je bio omiljeni. Kad sam došla na prijemni bila sam u vezi s nekim tipom koji je polagao prijemni, danas poznati redatelj. Kad sam vidjela Nebojšu pomislila sam 'Čovječe, ovo je taj tip'. I trebalo je proći puno godina da do toga dođe. On je bio u prvom braku, pa je bio u drugom braku. Ja sam mu dovodila moje zaručnike, to je bilo posebno zabavno. Uvijek sam se nadala da će mi reći 'Ma nije ti ovaj nešto, ja sam tvoj tip', međutim, on je govorio za svakog 'Fenomenalan ti je ovaj tip', pa se ja naživciram. Ubrzo smo Nebojša i ja počeli pisati dramu i u konačnici smo se zaveli. Kad sam prekinula s dečkom, ja sam njemu ridala, plakala. On me je tješio. Kad smo se Nebojša i ja spojili, to je bilo na početku turbulentno, dramatično, ludo. Mi smo braku pristupili kao prema umjetničkom projektu. To je nevjerojatan rolerkoster gdje se mi jako razumijemo', govorila je.

Jelena iz grupe Zana bila je u tajnom odnosu s frontmenom Zoranom

Još jedan primjer je odnos između članice grupe Zana, Jelene Galonić i Zorana Živanovića, koji je bio u braku s Verom i imao dvije kćeri. Jelena i Zoran su se sastajali dok je on bio u braku, što je izazvalo mnoge polemike. Ova priča o ljubavnom trokutu između Zorana, Vere i Jelene predstavlja složenu i emotivno nabijenu dramu koja je izazvala mnoge kontroverze i osude u javnosti. U brak Zorana i Vere, koji su zajedno dobili dvije predivne kćeri, Tamaru i Mariju, umiješala se navodno Jelena koja je bila pjevačica u grupi Zana.

Ono što ovu priču čini još intrigantnijom jest da se navodno veza između Zorana i Jelene razvijala dok je Zoran bio u braku s Verom. Ova afera, koja se odvijala u tajnosti, razotkrila se i postala dio javne rasprave.

Jelena Galonić Zana i Žika
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Vera, Zoranova bivša supruga, nije štedjela riječi kad je iznijela svoje osjećaje i frustracije u vezi ove situacije. U jednom intervjuu otvoreno je govorila o svom bivšem suprugu i njegovoj sadašnjoj supruzi. Izrazila je duboku povrijeđenost zbog prevare i ljutnju prema Zoranu zbog toga što ju je dvije godine lagao o svojim poslovnim putovanjima u Poljsku, dok je zapravo provodio vrijeme u stanu s Jelenom.

'Nije htio javno priznati da me je dvije godine lagao kako ide u Poljsku, a bio je u njenom stanu', izjavila je Vera. Njena izjava jasno pokazuje duboku ranjivost i bol koji je osjećala zbog ovog skandala.

Jelena Galonić i Zoran Živanović
Ištvan Čekuš/KURIR 

Vera je također istaknula da ne želi raspravljati sa Zoranom i Jelenom, smatrajući ih osobama koje su daleko ispod nje po pitanju morala, obrazovanja i odgoja. Vera je otkrila i da je Jelena bila njena prijateljica koju je puštala u svoj dom. Osjećala je da joj je Jelena zabila nož u leđa.

'Bila je moja prijateljica i to mi je napravila. Pa ta žena ne zaslužuje nikakav komentar', rekla je Vera. Njene riječi odražavaju duboku razočaranost i bijes prema Jeleni, koja je bila njena bliska prijateljica prije nego što se sve izmiješalo u ovu ljubavnu dramu. Zoran i Jelena su svoju ljubav okrunili vjenčanjem 2008. godine, a njihov brak je uvijek izgledao idilično. Međutim, istina o njihovoj vezi bila je mnogo kompliciranija.

Đogani je oženio Vesnu, a zbog nje ostavio Slađu

Vesna iz grupe Đogani također je bila dio skandala kad je riječ o preljubima. Ovaj slučaj je još jedan primjer kompleksnih odnosa i tajni koje prate poznate osobe.

Vesna Đogani, poznata plesačica, svoj život započela je sa strašću prema plesu još dok je bila u srednjoj školi. U tom razdoblju, upisala se u plesnu školu 'Đogani fantastiko' gdje će započeti svoju sudbinu. Tamo je upoznala Slađu i Đolu Đoganija, poznate izvođače i plesne umjetnike. No, kako sudbina često zna biti nepredvidiva, i njihov odnos će se kasnije razvijati u neočekivanom smjeru.

Vesna Đogani, Đole Đogani, Slađa Delibašić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nemanja Nikolić/Kurir, Sonja Spasić 

U medijima se često pisalo o tome da je Đole Đogani prevario Slađu s Vesnom, ali ova trojka je više puta negirala takve tvrdnje. Đole je istaknuo da se razveo od Slađe u studenom 2001. godine, a da je vezu s Vesnom započeo tek osam mjeseci kasnije. Bez obzira na sva nagađanja i tračeve, Vesna je ostala uz njega.

U srpnju 2006. godine Vesna i Đole postali su roditelji sina Adrijana. Ovaj trenutak označio je novu fazu u njihovom životu i njihovoj obitelji. Nakon rođenja sina, Vesna se na neko vrijeme povukla s javne scene kako bi se potpuno posvetila majčinstvu i obiteljskom životu.

Isto je učinila i u siječnju 2014. godine kad su Vesna i Đole dobili kćer Lauru. Svojim trudom i predanošću stvorili su harmoničnu i sretnu obiteljsku atmosferu svojoj djeci.

Đole iz prvog braka sa Slađom Delibašić ima dvije kćeri, no Vesna Đogani je svojom predanošću obitelji i strašću prema plesu ostvarila ravnotežu između javnog i privatnog života.

Ovi slučajevi jasno pokazuju da slava i prepoznatljivost često nose sa sobom dodatni pritisak na odnose i brakove poznatih osoba. Skandali izazvani preljubom i tajnim vezama postaju dio njihove biografije i često ostavljaju dubok trag na njihovom javnom imidžu. Međutim, svi ovi slučajevi također podsjećaju da nitko nije imun na ljubavne izazove i da su poznate osobe, kao i obični ljudi, skloni greškama i nesavršenostima u svojim odnosima.