Pjevač i plesač Đole Đogani prisjetio se teškog odrastanja u beogradskom Mirijevu.

'Ukupno nas je 9, bilo nas je 5 mladića i 4 djevojke. Živjeli smo u jednom malom prostoru, u trošnoj kući koja nije imala više od 38 kvadrata, mala kuhinja i sobica, neka ostava. Svi smo spavali zajedno, djeca su ležala kao sardine, svi jedan pokraj drugoga. Prvo mama i tata i najmlađe dijete i onda po starosti', ispričao je i dodao da, iako su živjeli skromno, to razdoblje pamti kao najljepše u životu, kada se bezbrižno igrao s braćom i sestrama.

'Nama to nedostaje, danas kad razgovaram sa sestrama i braćom, to kad se probudiš i pokraj sebe vidiš brata, sestru, pričate, dječački nestašluci. Jako je bilo lijepo, mama ustane, pravi doručak, pozove mene budući da sam uvijek bio najbrži, prvi ustanem i mama mi kaže da odem kupiti kruh. Treba nositi 5-6 kilograma kruha i to je problem. I onda sam morao voditi mlađeg brata koji je pomagao, on uzme jednu ili dvije, ostalo ponesem ja i to je doručak', prisjetio se Đogani u jednoj televizijskoj emisiji te ističe da nosi samo lijepe uspomene unatoč neimaštini i siromaštvu.

'Ništa nismo osjećali, to je bilo magično vrijeme, kao bajka. Mi smo svi tako živjeli da nam ništa nije nedostajalo, imali smo što jesti, piti, živjeli smo normalno. A budući da je takav sustav bio u ono vrijeme, mi u školi nismo osjećali da nečega nema, imali smo socijalno. Nama su u školi davali besplatne užine. Kad smo trebali ići na ekskurzije ili negdje na 10-15 dana sa školom, i tu smo dobivali besplatno. Živjeli smo predivno djetinjstvo. Mirijevo je tada bilo selo s velikim poljanama, prelijepim i ukusnim trešnjama i mi smo samo razmišljali kako se igrati, ići u školu i ne dobivati jedinice nego biti što bolji učenici', detaljno je opisao Đole Đogani koji za sebe kaže da je bio nestašan i dominantan.

'Kad si u velikoj obitelji, onda je tu stalno neko natjecanje i borba. Danas djeca nisu gladna, onda nemaju tu borbu za uspjehom, sve imaju. Mi kao ljudska bića moramo osjetiti životinjski instinkt jer to nam daje borbu. Ja ne mogu biti takav da djeci mojoj ne dam, a možda bi ih trebali u nekim stvarima zaustaviti i reći nemamo dovoljno', smatra popularni plesač i pjevač koji danas, zahvaljujući slavi, svojoj obitelji i sebi može priuštitisve što poželi.