Pjevačica Jana Todorović progovorila je o novcu, ali i nekretninama o kojima se u javnosti često priča. Dotaknula se i jedne privatne zabave na kojoj je pjevala, a zauzvat dobila ključeve luksuznog automobila.

'Ključeve automobila što su mi dali na nastupu? Ne, to je bilo zezanje. Toliko je bilo bakšiša da sam, zaista, mogla kupiti jedan automobil. To se podijelilo na ravne časti s kolegama', rekla je Jana s osmijehom na licu, pa prokomentirala priče o katu u Kuli Beograd budući da je njen svekar kupio cijeli kat luksuzne nekretnine vrijedan 15 milijuna eura.

Jana Todorović
Nemanja Nikolić/Kurir 

Ta tema joj se ipak nije dopala.

'Nemoj me to pitati', rekla je drsko, pa onda ipak istaknula:

'Mogu vam dati broj svog svekra, pa da njega lijepo pozovete, da njega pitate o tome. Ja sam netko tko lijepo radi, ima svoj biznis, svoju kuću, svoju obitelj. Znam gdje mi ide novac, to je to. Ja imam svoju kulu! Kula je puna kučića, mačića, i tako dalje', rekla je.

Jana Todorović
Instagram 

Podsjetimo, nedavno je progovorila o bakšišu i novcu koji neke od kolegica drže u dekolteu.

'Niste nigdje vidjeli snimku na kojoj mi netko gura novčanice u grudi. Nikada to nisam voljela ni dopuštala, možda se dogodilo jednom iz šale, pa je to netko snimio. Uvijek bakšiš držim u ruci ili stavim oko mikrofona i to je moja politika. Nisam pjevaljka, a svatko tko želi častiti glazbu ili mene može to napraviti na kulturan način. Danas bih bila milijarderka da sam to dozvoljavala, ali ne. Radije bih nastavila raditi ovako kako sam radila do sada', rekla je Jana.