Na društvenim mrežama osvanula je dosad neviđena fotografija ubijene pjevačice u društvu poznatih kolegica.

Brutalno ubijena pjevačica Jelena Marjanović, čiji je život okončan 2016., godinama je gradila karijeru daleko od kamera i iskustvo je stekla pjevajući isključivo 'na terenu', no unatoč tome njegovala je prijateljske odnose s pojedinim slavnijim kolegicama.

Jelena Marjanovic
Facebook 

Naime, na fotografiji koja je objavljena na profilu koji se bavi uspomenama domaće i regionalne estrade, Jelena se našla u društvu kolegica koje i danas aktivno rade i nastupaju - Jane Todorović i Stoje Novaković.

Na fotografiji koja datira iz 2000. godine, sve tri pjevačice odjevene su u crnu boju, a mnogi smatraju i da fizički sliče.

Komentari su se samo nizali.

'Jao, kako je Jelena bila slatka, laka joj zemlja', 'Jana lutka', 'Jana i Stoja dok su pričale...', glasili su samo neki od njih.

Stoja Novaković
Nebojša Mandić/Kurir 

Podsjetimo, spomenute kolegice ne razgovaraju godinama, a nedavno je Jana i progovorila o tome.

Jana Todorović
Nemanja Nikolić/Kurir 

'Nas dvije smo i nastupale zajedno, dosta smo se viđale i ona se sama prestala javljati. Ja ne znam što se tu dogodilo, ako je nešto do mene, nemam se problem ispričati, ali stvarno ne znam zašto se prestala javljati', rekla je Jana i dodala da bi i željela nastaviti i dalje surađivati sa Stojom.

Inače, za Jelenino ubojstvo njen suprug Zoran dobio je 40 godina zatvora.