Neda Ukraden nedavno je izgradila luksuznu vilu na zamljištu pored svoje rodne kuće u blizini Imotskog.

Ovu raskošnu vilu pjevačica nije napravila samo za obiteljsko uživanje, već je ova nekretnina odnedavno dostupna i svim turistima dubokog džepa koji za boravak u njoj moraju izdvojiti paprenu svotu novca. Cijena najma je od 2.377 eura pa naviše, ovisno koliko dana i u kojem razdoblju godine se iznajmljuje.

Neda je iznajmljivanje svoje vile bogatim turistima prepustila jednoj domaćoj tvrtki, koja je i reklamira na svojim službenim stranicama.

Za ovu visoku cijenu i to izvan sezone, turisti koji se odluče odmor provesti u ovoj vili mogu besplatno dobiti posteljinu i ručnike, generalno čišćenje, a u finalnu cijenu uključene su i režije. Obavezna je i kapara od čak 500 eura.

Nedina kuća
novasol.hr/PrintScreen 

Inače, Nedina vila se na ovoj stranici za iznajmljivanje reklamira kao objekt s pet spavaćih soba, besplatnim privatnim parkingom, garažom i besplatnim internetom. Objekt ima i sve elemente koji su potrebni obiteljima s malom djecom. Gostima su na raspolaganju i vrhunski opremljene kuhinje, dnevni boravci, terase, ali i sitnice koje život znače, poput mašine za pranje rublja, mikrovalne pećnice, aparata za kavu... Tu su i kupaonice, jedna s kadom, druga s tušem. Vila posjeduje i kamin, televizore u sobama i slično. Za potpuno uživanje, na terasama su ležaljke, ljuljačke, tu je i vanjska kuhinja s roštiljem, a postoji i malo igralište za najmlađe, kao i soba za rekreaciju starijih. Neda je mislila na sve, pa je tako osigurala i satensku posteljinu. Bazen se može i grijati, a u ponudi je hidromasažna kada (jacuzzi), ali i wellness soba sa saunom.

cijene
PrintScreen 

Naravno, ovakav luksuz i košta, a plaća se unaprijed.