Posljednjih tjedana u regionalnim medijima jedna od glavnih tema bio je odnos bivših supružnika Ane Nikolić i Stefana Đurića Raste koji su ponovno javno pokazali netpreljivost, a sad je njihove medijske ratove prokomentirala i Dara Bubamara.

Dok su se Ana i Rasta prozivali na društvenim mrežama, Dara je 'bacila' komentar na njihov odnos s obzirom na to da ih je ona upoznala.

Dara Bubamara
Instagram 

'Tako je, ja sam upoznala Anu Nikolić i Rastu, ali uopće ne pratim što se s njima događa. Meni je to sve odvratno... Ja sa svojim bivšim suprugom živim kao u braku, bez poblema, iako smo razvedeni. Stvarno mi nije jasno što se s njima događa', rekla je Dara Bubamara u jednoj televizijskoj emisiji.

Podsjetimo, Ana je nedavno na Instagramu objavila poruku koju je dobila od Raste.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'U našoj vezi i braku nijedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan, i dalje je u tom stanju jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju za album si provela na 'liječenju' i otkazivala samo jer si ljenčina. A sad me dobro zapamti, nikad u životu, ali nikad, ti neću dati ništa. Nakon prijetnje mojim roditeljima možemo samo na sud. Nego pazi da ti se slučaj ne preokrene u 'zanemarivanje djeteta', a to je krivično i ide se u zatvor. Ti znaš da ne bi prošla ni kod asistenta pripravnika nekom vještaku. Prestani se ložiti više. Jer smo se toliko uplašili od tvojih prijetnji, kao što vidiš. A sad lijepo odje*i', pisalo je u poruci koju je Ana podijelila, a koju je, kako ona tvrdi, napisao njen bivši suprug Rasta.