Pjevačica Ana Nikolić ponovno ratuje s bivšim suprugom, reperom Stefanom Đurićem Rastom, s kojim ima kćer Taru.

Ana je ovog puta u javnost iznijela njihove privatne prepiske, a potom ga optužila da je član klana Veljka Belivuka.

Stefan Đurić Rasta i Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

'U našoj vezi/braku jedan račun za struju platila nisi, renovirao sam ti stan i dalje je u tom stanju, jer ti zaista jesi i emotivni i funkcionalni invalid. Nemaš dan radnog staža, svaku turneju, album, si u životu provela na 'liječenju' i otkazivala samo jer si ljenčina. A sad me dobro zapamti, nikad u životu ti neću dati ništa. jer nakon prijetnje mojim roditeljima, slanjem onog sramotnog videa, možemo samo na sud. Nego pazi ti da ti se slučaj ne okrene u 'zanemarivanje djeteta', a to je kažnjivo i ide se u zatvor. A ti znaš da ne bi prošla ni asistenta pripravnika nekom vještaku. Prestani se ložiti više. Jer smo se toliko usr*li na tvoje prijetnje, kao što vidiš. A sad lijepo odj*bi', stoji u poruci koju je Ana objavila.

Ana Nikolić
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR 

Nikolić je potom iznijela teške optužbe na račun bivšeg supruga.

'Je li ovo psihičko zlostavljanje pitam? Ovakve poruke ja čitam šest godina i šutim, ali mi više ne pada na pamet. Gospodin Stefan Đurić Rasta, vrlo blizak suradnik Veljku Belivuku, mi je oteo bebu od četiri mjeseca, pod prijetnjama smrću. Mislim da sam dosta šutjela i trpjela zlostavljanje psihičko. Od ovog trenutka čitat ćete svakog dana o gospodinu Rasti, službenog člana ekipe Veljka Belivuka, koji je mljeo ljude u mašini za meso', napisala je Ana, pa nastavila:

Stefan Đurić Rasta
Marina Lopičić/Kurir 

'P.S. Svaka moja suza pored kreveca praznog je tisuću godina samoće za odgovorne. I baš to im se i dogodilo. Samo ne znam zašto ovaj nesretnih Rasta još uvijek nešto mafija, prijeti i zašto nije dobio 100 godina zatvora?', dopisala je pjevačica na svom Instagram profilu.