Lepa Brena i Boba Živojinović i prije braka imali su uspješne karijere, a nakon što su se jedno drugom zavjetovali na vječnu ljubav postali su pravi životni partneri.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

'Ljudi koji nas znaju od prije, znaju vrlo dobro tko su Brena i Boba. Ako netko smatra drugačije, ja se s tim ne mogu boriti. Suviše smo normalni. Možda danas nije normalno biti normalan. Radimo svoj posao, pokušavamo napraviti najbolje što možemo i uživamo u onome što smo stvorili. Zamisli da si estradna zvijezda, a da živiš u stanu od 50 kvadrata i da nemaš avion ili brod? Pa onda bi svi rekli, propali su. Ne hvalimo se lažnim stvarima, ali znamo uživati u životu, nije to ni toliko jednostavno znati', rekao je Boba i dodao da novac ne garantira sreću.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Instagram 

'Novac nije bitan, on ti samo daje sigurnost. Što više novca imaš, imaš više problema. Imam puno prijatelja koji su milijarderi i koji su u nekim stvarima nezadovoljni svojim životom. Ako želiš od firme stvoriti ime, to podrazumijeva puno putovanja, odricanja od djece koja idu po internatima da bi završili škole, razvodi... Ne znam nijednog milijardera koji se nije dva puta ženio. Segment obitelji se u svemu tome gubi. Možeš ti biti uspješan, ali ako obitelj i djeca, tvoje okruženje nisu zadovoljni, onda si siromašan, nešto nisi dobro napravio. Na kraju ćeš ostati sam', rekao je nekadašnji tenisač i istaknuo da sa suprugom ima stabilan odnos.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

'Bitan je balans između života i profesije. Brena i ja da se ne čujemo, razumijemo se. To je razdoblje života koje prolazimo trenutno i ima jednu svoju težinu. Strasti kao strasti, više je to mirna luka koja nosi ozbiljnu težinu', zaključio je Boba.