Pjevačica Lepa Brena i bivši tenisač Slobodan Boba Živojinović ove će godine proslaviti 32. godišnjicu braka.

Njihova ljubavna priča započela je prije nekoliko desetljeća dok je snimala drugi dio filma 'Hajde da se volimo'.

Boba Živojinović i Lepa Brena
Youtube/Screenshot 

'Ja sam puno putovala i meni su uvijek prilazili dosta značajni ljudi. Moram vam ispričati jednu anegdotu. Te godine smo snimali film 'Hajde da se volimo', drugi dio, pa smo snimali onu scenu s Gidrom Bojanićem gdje snimamo pjesmu 'Udri Mujo'. Nikoga nije bilo tu osim 'Slatkog greha', kamermani, snimatelji, znači cijela filmska ekipa. Kako pjevam dio: 'Udri, udri Mujo', ja vidim kako neki lijep, visok, zgodan i markantan muškarac prolazi i tu se zadržava', ispričala je Brena jednom prilikom.

Kad su završili snimanje, upitala je Raku Đokića 'Tko je taj visok i lijep dečko', na što joj je on odgovorio da je to 'Bezveze netko tko je došao na trening'.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

'Tek kad je bila premijera filma, onda mi je Raka priznao i rekao da je to bio Boba Živojinović. Rekao je da je morao 'prebaciti' sve jer da smo se upoznali tu, pitanje je bismo li završili film', dodala je pjevačica.

Nakon promocije filma su se upoznali.

'I ja sam kroz tu masu prošla i prišla mu rečenicom: 'Što si ti čekao do sada?', zagrlila ga i poljubila. To nam je bio prvi susret', dodala je Brena, a onda i ispričala da je već tada bilo jasno da se više neće razdvajati. Lepa Brena i Boba Živojinović su se vjenčali 7. prosinca 1991. godine u hotelu 'Intercontinental', a na vjenčanje im je stoglo nekoliko stotina uzvanika iz svih krajeva svijeta.

Lepa Brena i Boba Živojinović
Instagram 

Njihovo vjenčanje nazivali su 'svadbom stoljeća' zbog koje je čak prekinut i 'Dnevnik' ne bi li se par uključio uživo u televizijski program. Kako su mediji tada pisali, za organizaciju svadbe je potrošeno tadašnjih 50.000 njemačkih maraka. Gosti su mogli probati navodno čak 650 različitih vrsta jela, dok su na ražnju bila 22 pečena praseta.

Mladenci su imali i tortu na pet katova s jestivim reketima i gramofonskim pločama. Goste je zabavljala Vesna Šokčić, a zanimljivo je da je buket uhvatila pjevačica Dragana Mirković.

Za njihov najvažniji dan, mlada je nosila Diorovu vjenčanicu šivanu specijalno za nju, a njen suprug je bio otmjen u klasičnom crnom smokingu.