Srpska pjevačica Ana Nikolić posljednjih se dana našla u središtu skandala nakon što ju je pjevač Dario Šorgović optužio za uznemiravanje, zbog uznemirujuće snimke na kojoj se na njenom licu vide rane i kraste, ali i zbog prekida suradnje sa Sašom Mirkovićem.

Ana Nikolić
Zorana Jevtić/KURIR 

Prema pisanju srpskih medija, Anin bivši partner Stefan Đurić Rasta navodno zbog svega planira da joj oduzme skrbništvo nad kćerkom Tarom, zbog čega je ona burno reagirala i započela svađu u medijima, govoreći ružno o njemu.

Zbog navodnih poroka koji se s njom povezuju, Đurić je s pjevačicom prvo razgovarao o njenoj kćeri i brizi o njoj, ali nije htjela ni čuti da Rasta bude jedini koji brine o Tari. Tako je Rasta odlučio uzeti stvari u svoje ruke kada su u pitanju odluke o skrbništvu, pa sada komuniciraju samo preko odvjetnika, piše Kurir.

Stefan Đurić Rasta
Marina Lopičić/Kurir 

'Do svađa Ane i Raste došlo je upravo zbog njenog lošeg načina života, a on joj je rekao da dijete ne treba tako živjeti. Zbog toga su krenule prve svađe jer joj planira oduzeti skrbništvo. Ona ne želi čuti za to, zato ga je i popljuvala u medijima, ali Stefan neće odustati od toga da postane Tarin jedini skrbnik', rekao je izvor blizak reperu i dodao da pjevačica već duže vrijeme ima problem. 

'Zbog toga se njezina obitelj povukla jer ne mogu utjecati na nju, a ima jednu prijateljicu koja ima posebno loš utjecaj na nju i koja ju je uvukla u sve ovo', zaključio je.

 Menadžer Saša Mirković, koji se našao na stupu srama nakon što je Ana objavila snimku u kojoj se obraća upravo njemu i moli za pomoć jer kod sebe ima samo 7 kuna u džepu, je također spomenuo skrbništvo nad Aninom kćeri.

'Svi me pitaju zašto sam dozvolio da se objavi Anina snimka. Evo da odgovorim. Zato što netko mora stati na kraj njenoj ludosti i bandi narkomana oko nje. Mora je obitelj smjestiti u psihijatrijsku ustanovu na liječenje, a ne da dopušta da se ljudi zabavljaju s njenim stanjem na društvenim mrežama. Ona je ozbiljno bolesna žena i to svi vidimo, a nitko ništa ne poduzima. Evo ja sam poduzeo jer ne želim o tome. U pitanju je i odrastanje njenog djeteta', pisao je Saša u priopćenju i nastavio:

'I Rasta to zna i mora poduzeti nešto jer mala ne može odrastati u takvoj sredini, okružena narkomanima koji je čuvaju i zabavljaju, ili da gleda majku kako se valja po podu i baljezgari svašta s licem koje je unakaženo. Eto, zato sam objavio i da znate da sam zbog toga nečovjek, a po meni ljudina. Živi bili', napisao je Mirković.

Ana Nikolić, Saša Mirković
DAMIR DERVIŠAGIĆ/KURIR, Nemanja Nikolić/Kurir 

Podsjetimo, sve je počelo od objave Ane Nikolić na Instagramu gdje je uz njegovu fotografiju iznijela niz uvreda na račun bivšeg suradnika:

'Ovo je nečovjek koji misli da sam mu ja Aca Lukas! Nisam! Ili ostali kojima prijeti, zastrašuje... Meni je oteo šifru s Instagrama. Manipulirao do prije nekoliko dana. Ja nemam kome žaliti se osim Aleksandru Vučiću ovako javno! Ovo je baš nisko… jadno i bijedno', napisala je Ana Nikolić uz fotografiju Saše Mirkovića.