Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BEBI DOL VIĐENA U PUČKOJ KUHINJI: 'To je djelovalo baš tužno, jedva stoji na nogama'

Pjevačica Bebi Dol već se dulje vrijeme ne pojavljuje u javnosti.

 Bebi Dol Izvor: Kurir televizija

Pjevačice Bebi Dol već dulje vrijeme nema u javnosti, a jedno od posljednjih pojavljivanja u medijima bilo je u jednoj televizijskoj emisiji prije točno dvije dvije godine. Od tada se mnogi pitaju gdje se nalazi i čime se bavi jedna od najvećih pop zvijezda bivše države.

 Bebi Dol Izvor: Kurir televizija

Iako se pričalo da će Bebi sudjelovati u reality showu 'Zadruga 6', to se nije dogodilo, a priče koje kruže estradnim kuloarima već dulje vrijeme - da se pjevačica nalazi u teškoj materijalnoj situaciji, mogla bi potvrditi činjenica da je Bebi nedavno viđena kako uzima hranu u jednoj pučkoj kuhinji u Beogradu. Tragom te informacije, redakcija Kurira stupila je u kontakt s jednim od volontera koji radi u spomenutoj kuhinji. Rekao je da je pjevačicu vidio nekoliko puta kako uzima obrok.

'Dva ili tri puta je Bebi ovdje dolazila po hranu. Nisam siguran je li obrok uzimala za sebe ili nekog drugog, budući da ima slučajeva da netko uzima hranu za nekoga tko nije u mogućnosti sam doći. Jako se promijenila fizički. Dosta je smršavjela, djelovalo je kao da jedva stoji na nogama. Prepoznao sam je po kosi i specifičnom glasu. To je baš djelovalo tužno', rekao nam je ovaj mladić.

 Bebi Dol Izvor: Kurir/Ana Paunković

Osim toga, i nekoliko pevačicinih prijatelja reklo je da o njoj ništa ne znaju već neko vrijeme, kao i da nisu upoznati s činjenicom da je pjevačica u toliko lošoj materijalnoj situaciji da bi se morala hraniti u pučkoj kuhinji.

'Zabrinuti smo za Bebi. Dosta je propala, obiteljski problemi oko bolesti majke i tetke su na njoj ostavili dubok trag. S njom nitko nije u kontaktu već neko vrijeme. Posvetila se obitelji, to joj je bio prioritet. Mnogo se brinula oko majke Magdalene, koja je bila teško bolesna, a onda joj se razboljela i tetka. Sve je palo na nju. Išla je od jedne do druge. Život joj je postao baš kaotičan. Što se tiče njenog braka s Aleksom, mislim da je tu sve u redu. Nije se žalila. Od glazbe kao da se oprostila. Sad vladaju ti neki trendovi u kojima se ona ne snalazi. Radovali smo se kad nam je rekla da sprema neku novu glazbu za Novu godinu, ali kao što i vidite, od toga nije bilo ništa. Nadam se da će se sve riješiti i da će ona opet biti ona stara Bebi', ispričao nam izvor blizak pjevačici.

 Bebi Dol Izvor: Kurir televizija

Podsjetimo, Bebi je svojedobno na osobno inzistiranje postala sudionik tadašnjeg Pinkovog projekta. Ona je u tom show programu vidjela jedini spas za financijske poteškoće s kojima se tada borila, pa je kontaktirala producnte i ponudila se kao natjecatelj jer joj je novac bio hitno potreban.

Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac 2018. godine izbacio zbog neplaćanja stanarine, pa su bili primorani živjeti kod pjevačicine majke, koja se u međuvremenu teško razboljela.

Mediji su u više navrata pokušali stupiti u kontakt s Bebi Dol, ali u tome nisu uspjeli.

Povezane vijesti