Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ČOVJEK KOJEG SAM VOLJELA SE DROGIRAO': Bivša djevojka Massima Savića iznijela pikanterije o burnom ljubavnom životu

Bebi Dol otkrila je da je bila u vezi s partnerom koji se drogirao.

 Bebi Dol Izvor: Kurir televizija

Pjevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, nikada u javnost nije iznosila detalje iz privatnog života, pa su o njoj, iako je na glazbenoj sceni već četiri desetljeća, poznate samo najosnovnije stvari.

Osamdesetih godina, kada je i započela pjevačku karijeru, uplovila je u vezu sa kolegom Massimom Savićem, a par dana nakon raskida je otišla u Egipat. Kada je nedavno preminuo, pjevačica nije krila tugu.

 Bebi Dol i Massimo Savić bili su u vezi Izvor: Youtube/Screenshot

'Zatekli ste me s ovom viješću. Massimo je bio veliki čovjek i umjetnik. Pamtit ću ga samo po dobrom. Nisam znala da je bolovao. Tužna sam. Sućut obitelji', rekla je tada pjevačica za Kurir.

Bebi Dol se u medijima godinama povezivala s konzumacijom psihoaktivnih supstanci. Ona je sve te navode negirala i pričala da je te priče pogađaju, kao i da ne bi doživjela ove godine da je to bila istina.

'To je bio čovjek koji me je volio i koji je živio sa mnom. Zato su neki govorili da se drogiram jer kako objasniti nekome da živite zajedno s nekim tko se drogira, a da to i vi ne radite pored njega. Bila sam naivna i nisam znala prepoznati neke stvari na vrijeme. Poslije sam naučila', pričala je Bebi Dol.

 Bebi Dol Izvor: Kurir televizija

Ona je 2014. uplovila u bračne vode s Aleksom Todorovićem, o kojem rijetko kada javno govori.

'On je pisac, divno piše. Trenutno piše dvije knjige i radi sa svojim studentima. Jako je vrijedan i pokupio je sve ono najbolje od ovoga svijeta. Imao je sreće da naleti na mene i ja ga podučavam tim stvarima što kažem da se očima ne vide. To u Americi nemate ni u obitelji. Aleksa je imao tu nesreću da je odrastao u obitelji gdje je rano izgubio roditelje. Sam je živio, financirao se, školovao i slično meni, život mu je sa strane izgledao bajkovito. Ali, nije to sve tako bilo za njega', rekla je ona pa se dotaknula i teme proširenja obitelji:

S djecom se odlično razumijem. Razmišljala sam da ako budem toliko željela, usvojit ću dijete. Toliko ima djece kojoj treba ljubav i koja su napuštena. Za mene je ključno da imaš dijete s pravim čovjekom. Da sam imala dijete s osobom s kojom nešto ne funkcionira, ja bih žrtvovala sve za to dijete. Ne bih mu napravila ono što su meni moji roditelji napravili. Nakon razvoda mojih roditelja, koji su imali divnu, filmsku ljubav, uvijek sam govorila da ne bih voljela da mi se dogodi isto, a posebno ne da dobijem dijete koje bi jednom možda bilo uskraćeno za pažnju oba roditelja.

 Bebi Dol Izvor: Kurir/Ana Paunković

Prije četiri godine pjevačica se našla u centru medijske pažnje kada su u javnost isplivale informacije da zbog dugova mora napustiti stan u Beogradu, gdje je godinama stanovala. Navodno, to nije prvi put da je Bebi imala financijskih problema, a uzrok toga bilo je nedovoljno nastupa i smanjen obujam posla.

Povezane vijesti