Reper Stefan Đurić Rasta napravio je revoluciju na regionalnoj glazbenoj sceni i to zahvaljujući drukčijem pristupu glazbi. Naime, popularnost je stekao tako što u svojim pjesmama koristi autotune, softverski audio procesor koji služi za korekciju glasa i instrumentalno izvođenje što je posebno privuklo mlađu publiku. S druge strane, svoju originalnost izražava i kroz autentičan stil, te su dreadlocksi, sunčane naočale i zlatni lanci oko vrata postali njegov zaštitni znak.

Iako roditelji popularnog kompozitora i producenta rade kao profesori - otac Dragan na Filozofskom fakultetu, dok je majka Slađana šef katedre društveno-humanističkih znanosti na Fakultetu civilne zaštite, Rasta je krenuo drukčijim životnim putem.

U centar medijske pažnje dolazio je često i zbog raznih skandala, problema sa zakonom, ali i braka s pjevačicomAnom Nikolić s kojom ima i kćer Taru.

Rasta nekad i sad
Instagram/Screenshot 

Međutim, dok nije dospio u žižu javnosti, pjevač je izgledao kao običan mladić iz susjedstva, imao je znatno manje kilograma, a o sadašnjoj frizuri nije bilo ni riječi. Naportiv, tad je nosio čuvenu 'fudbalerku'.

Na internetu su nedavno pojavile njegove fotografije iz spota za pjesmu 'Kasno je' koju je objavio 2011. godine, te su mnogi komentirali kako ga uopće nisu mogli prepoznati.