Pjevačica Ana Nikolić nedavno je zaintrigirala javnost kad je na svom Instagramu zaprijetila da će 'otkriti kakav je zapravo' njen bivši suprug i reper Stefan Đurić Rasta.

Rasta nije želio komentirati brojne navode i prijetnje svoje bivše, no jedan njegov komentar dodatno je razbijesnio Anu. Ipak, u jednoj televizijskoj emisiji istaknula je da su sada u dobrim odnosima, ali i progovorila o razvodu. Ovom prilikom pjevačica je otkrila brojne nepoznate detalje i priznala da joj je razvod veoma teško pao.

'Razvod je nešto nalik smrtnom slučaju, a ja sam ga iskusila, sahranila sam oca. Ja sam se udala iz ljubavi, isključivo iz ljubavi. Možda ispada da sam iz te ljubavi napravila neke ishitrene poteze. On je jako dobar čovjek, njegova obitelj je predivna. Kad ostavim dijete kod njih, ja ne razmišljam. Razvod je sam po sebi težak, tko kaže da je to nešto lako, laže. Bilo mi je teško, bauljala sam, bilo mi je loše, teško, vjerojatno i njemu. Nisam se ja udala da bih se razvela. Ja sam mislila da je to za cijeli život, da će to trajati. A onda mi se srušio snješko. I meni i njemu. Mi smo se mnogo smijali, mnogo radovali, taj album koji je s njim napravljen zapravo i zato jeste jedan od najuspješnijih. Bilo kako bilo, znala sam da će biti dobar otac, nikada nisam sumnjala u to', ispričala je pjevačica te dodala:

'Možda je bio mlad da bi bio odličan u svim sferama, a prije svega je i umjetnik. A to je mnogima dovoljno. Meni je važno da smo u dobrim odnosima, shvatili smo da nije dobro za Taru da ostanemo zajedno i razišli smo se ljudski. Iako nekada mijenjamo to, evo recimo, danas smo super, danas sam odblokirana. Zna i on biti bezobrazan, e tada ja kažem svašta, ali smo se dogovorili da to više ne radimo. Danas smo super i radimo sve da budemo kako treba. Sjajan je otac, a meni je to oduvijek bilo važno jer sam ja rasla bez oca', rekla je.