Supruga pjevača Slobe Radanovića prijavila je policiji bivšeg muža zbog fizičkog napada ispred kuće u Višnjičkoj banji, gdje živi sa sinovima i pjevačem.

Bivši suprug Jelene Đuričanin, I.M. i njegova nova supruga N.P. pozvali su policiju nakon što je došlo do incidenta između N.P. i Jelene ispred vile u kojoj Jelena živi s obitelji.

Sloba Radanović i Jelena
Nemanja Nikolić/Kurir 

Naime, I.M. i N.P. došli su preuzeti djecu kako bi za vikend bila kod njega. Došlo je do svađe, a zatim i fizičkog kontakta, uzajamnog odgurivanja, između Jelene i N.P. Jelena je završila na hitnoj pomoći u Beogradu, a sada se po prvi put oglasila na društvenim mrežama i otkrila da joj je bivši suprug nanio ozljede.

'Od kad sam napustila bivšeg supruga stalno sam na sudovima na kojima pokušava izbjeći plaćanje alimentacije. Pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u Centar za socijalni rad i dalje idem odgovarati na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživjela sam puno nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše djece je dijelom financijska i najviše se odnosi na liječenje. Pošto su naša djeca tužena, ja moram ići na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i financijski', napisala je Jelena i nastavila:

Jelena priopćenje
Instagram 

'Zaista ne mogu prepričavati što se danas detaljno dogodilo... Ali upravo sam saznala da je moj bivši suprug izjavio u policiji da smo se sukobile njegova žena i ja, dakle da mi ozljede nije nanio on! Povrede mi je nanio on! Ona me je snimala telefonom dok sam stavljala dijete u automobil, i tako je sve počelo, a ozljede mi je zadao on! Na sudu može lagati da nema ništa tako što sve što ima, prebaci na nekoga drugoga. U policiju me može prijavljivati vječno, oni uvijek moraju napraviti zapisnik na osnovu njegove priče. Kada Centru za socijalni rad kaže bilo što, a nije afirmativno za jednu majku oni moraju to provjeriti. A danas se pokušava sakriti iza svoje djevojke.

Sloba Radanović i Jelena
Instagram 

'I za kraj da kažem da sam sama kriva, niste mi ga vi birali, ja sam... Čovjek se tijekom braka obogatio pa je mislio da me može udarati, varati i psihički uništavati... jer nema šanse da odem od milijuna, naročito s djetetom koje ima posebne potrebe... Odluka da se razvedem je najteža i najhrabrija u mojem životu... Zato me je Bog nagradio Slobom', zaključila je Jelena u svojoj objavi.