Za Lepu Brenu s razlogom kažu da je najveća jugoslavenska zvijezda budući da desetljećima ima bogatu glazbenu karijeru te velike hitove i koncerte.

Njen život, kao i i životi njenih članova obitelji oduvijek su bili pod povećalom javnosti. Iako Brena svoj privatni život ne krije, postoje neke činjenice koje su manje poznate. Jedna od njih jest i ta da Brena ima rođenog brata Faruka Jahića koji se također bavi glazbom.

'Moj brat Faruk Jahić kao natjecatelj u showu 'Nikad nije kasno', napisala je Brena jednom prilikom kad joj je brat bio jedan od kandidata u poznatom glazbenom natjecanju. Mnogi su tada komentirali kako dosta sliče. Pravo ime Lepe Brene je Fahreta Jahić, a njen brat ponosno nosi prezime svojih predaka.

Brena i njen brat jednom su prilikom zajedno i zapjevali na sceni i oduševili sve, a mnogima je bilo žao što upravo Faruk nije postigao veću karijeru budući da je jako dobar pjevač.

Lepa Brena i Fakreta Stojanović
Robert Gašpert 

Lepa Brena osim brata ima i sestru Fakretu koja živi u Kanadi. Pjevačica je svojedobno govorila o svom odrastanju i istaknula da su njeni brat i sestra uplovili u glazbene vode prije nje.