Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'TUKAO ME JE SVAKI DAN': Poznata pjevačica s bratom je živjela u šumi, a djetinjstvo joj je obilježila teška tragedija

Autor Kristina Zrilić

Goca Lazarević jedna je od najvećih zvijezda narodne glazbe, a o svom privatnom životu, osobito odrastanju, u nekoliko je navrata otvoreno govorila za medije.

 Goca Lazarević Izvor: Youtube/Screenshot

Djetinjstvo pjevačice Goce Lazarević nije bilo nimalo lako, a jedan od najtežih trenutaka u životu bio joj je onaj kad je njena majka poginula, kao i kad je s ocem i maćehom otišla živjeti u Beograd.

Prije same nesreće majka ju, zbog posla u inozemstvu, nije vidjela dvije godine.

'Dok nisam počela živjeti samostalno, namučila sam se mnogo. Sve je bilo surovo. Mama i tata su trbuhom za kruhom otišli u inozemstvo. Ostavili su mene i brata kod strica i strine. Onda je i strina morala ići raditi pa je ostavila mene i brata u kući u šumi s jednim neuglednim čovjekom da nas čuva. Nije se presvlačio po deset dana. Mi smo preko tjedna mazali pašteticu i margarin na kruh. Nismo znali ništa drugo. Dok strina ne dođe. Otud i moj gastritis koji vučem od ranog djetinjstva. Moram reći da nikada nismo bili gladni. Čokoladu smo kupovali jednom mjesečno, onu malu', rekla je.

 Goca Lazarević Izvor: Youtube/Screenshot

Kad su ih njeni roditelji odlučili vratiti, iščekivajuća sreća se pretvorila u najveću bol.

'Mama nije mogla izdržati bez nas, bila je mnogo tužna. Jedva je izmolila tatu da se vrate. U prometnoj nesreći pri povratku je poginula. Nikada više je nisam vidjela. Uvijek sam poslije toga imala snove da se mama vraća. Godinama sam je prizivala. To je bio proizvod moje mašte i prizivanja. Nekada sam je prepoznavala, a nekada ne. Tata se nakon toga neslužbeno ženio nekoliko puta. To su bile neke žene koje su bile grube prema nama. Kad je jedna od njih došla, smislila sam srednju školu koja ne postoji nigdje u blizini da pobjegnem i da ih ne gledam. Otišla sam u Beograd', ispričala je Goca u emisiji.

U Beogradu je živjela s maćehom i polubratom te je priznala kako ju je on maltretirao i tukao.

 Goca Lazarević Izvor: Youtube/Screenshot

'On je bio razmažen i svaki dan me je tukao. Nije volio što sam tu. Jednom, kada me je ozbiljno udario, vratila sam mu. Tad mi je njegova mama rekla da tražim drugu kuću. Spakirala sam stvari u kartonsku kutiju i pošla tražiti tetku. Znala sam samo da radi u nekom bifeu. Jedva sam je našla. Od tog trenutka sam živjela kod tetke Rade', bila je iskrena pjevačica.

Goca je kasnije upoznala 16 godina starijeg kompozitora Milutina Popovića Zahara, s kojim je bila u braku i s kojim ima sina i kćer. Ljubav nije bila na prvi pogled, ali ju je šarmirao poezijom. Međutim, devedesetih je odlučila napustiti Zahara i s dvoje male djece živjela u stravičnim uvjetima.

'Otišla sam s djecom i sve sam ostavila. Otišla sam u jednu nezavršenu kuću koju smo pravili. Bez struje, bez telefona. To je bilo strašno. Bez ičega. Ništa nisam imala unutra. Kupila sam krevet, imala sam jednu televiziju i jedan radio. Bilo je mnogo teško. Plakala sam svaki dan poslije razvoda', završila je.

Goca je nedavno pokazala i novog partnera, gitaristu s kojim često nastupa.

Povezane vijesti