Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SAMO JE NJEMU REKLA 'DA': Isplivala stara fotografija Nede Ukraden i bivšeg muža, unatoč razvodu voljela ga je do smrti

Autor Kristina Zrilić

Bivši suprug Nede Ukraden jedini ju je uspio odvesti pred oltar.

 Neda Ukraden ima kćer Jelenu Izvor: Instagram

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, Neda Ukraden, tijekom duge i blistave karijere ostvarila je zavidan uspjeh. Međutim, često se isticalo da joj je to istovremeno bila prepreka za ostvarenje na emotivnom planu te je unatoč tome što su ju mnogi muškarci željeli odvesti pred oltar - ona samo jednom čovjeku rekla 'da'.

Bivši muž Nede Ukraden, redatelj Milan Bilbija bio je njena najveća ljubav i njen prvi i jedini suprug s kojim je dobila kćer Jelenu.

'Nikada se nije postavljalo pitanje jesam li voljena i obožavana, jesu li mi se udvarali, toga mi nije manjkalo, nego što je u ljubavi dobro za mene. Tražila sam nešto što nisam mogla dobiti - saveznika, podršku, bezgranično povjerenje, prijatelja prije svega. Ne kažem da toga nije bilo, ali ne u mjeri u kojoj mi je bilo potrebno. Popularnost, putovanja i duga odsustva od kuće uzela su danak i uništila ono dobro što je postojalo u mojim vezama', izjavila je jednom prilikom pjevačica.

Bivšeg supruga Milana upoznala je veoma mlada, bili su deset godina u vezi koju su posle okrunili brakom, međutim razveli su se nakon tri godine.

Kao kruna ljubavi na svijet je došla Jelena, a koliko su se supružnici voljeli svjedoče i njihove rijetke obiteljske fotografije koje su izazvale pravu senzaciju kad su osvanule na društvenim mrežama.

'Bila sam vrlo mlada kad sam ga upoznala, imala sam 19 godina, a on 33. Bio je moja prva velika ljubav. Naše 'zabavljanje' se strašno odužilo, vjenčali smo se nakon deset godina veze. Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, praktično sam iz jednog 'ropstva' prešla u drugo. A ja sam netko kome je potrebna sloboda, autohtonost, mogućnost samostalnog odlučivanja', rekla je Neda.

Bivši muž Nede Ukraden nakon razvoda od pjevačice ponovno se oženio, međutim nakon teže bolesti 2013. godine preminuo je u svojoj konobi u Lepetanima.

 Neda Ukraden s obitelji Izvor: Instagram

Pjevačica i danas gaji samo lijepe uspomene na njega i o ocu njene kćeri govori biranim riječima.

'Kad smo dobili dijete našoj sreći nije bilo kraja. Svili smo gnijezdo u novom stanu, ali su, unatoč velikoj ljubavi, naši različiti karakteri i navike uvjetovali rastanak. Kad je počelo propadati sve što nas je vezivalo, željela sam okončati brak kako djetetu ne bismo priređivali scene koje nisu lijepe. Zadržali smo uzajamno poštovanje, ostala sam mu vjeran prijatelj do posljednjeg dana, pomagala koliko sam mogla i uvijek gajila međusobnu ljubav između njega i kćeri koju je obožavao', istaknula je tada Neda.

Povezane vijesti