Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

'ZALUPIO JE VRATIMA, REKAO NEŠTO STRAŠNO I TO JE BIO KRAJ': Neda Ukraden o velikoj ljubavi s kirurgom

Pjevačica Neda Ukraden jedna je od najvećih balkanskih zvijezda, a o njenom ljubavnom životu nikada se nije previše znalo.

 Neda Ukraden iza sebe ima brak Izvor: Instagram

Pjevačica Neda Ukraden jedna je od najvećih balkanskih zvijezda, a o njenom ljubavnom životu nikada se nije previše znalo.

Poznato je da iza sebe ima brak s redateljem Milanom Bilbijom, s kojim ima kćer Jelenu.

Pjevačica se nikada nije bojala povući radikalne poteze, kako u karijeri, tako i u privatnom životu, a kada više nije bila sretna u braku, odlučila se razvesti.

 Neda Ukraden velika je balkanska zvijezda Izvor: Robert Gašpert

'Nije nam išlo. Veza i ljubav su se počeli nagrizati. A kad je prešlo granice lijepog, rekla sam - ne. Samo sam našla svoje novo gnijezdo, opremila ga, donijela stvari sa svih strana svijeta... Ali ipak sam otišla. I nije me bilo strah... Otišla sam u pola sobe. Sud mi je dodijelio i dijete i stan i mislim da sam jedina žena koja je stan ostavila mužu', rekla je Neda i dodala da se nije preudala zbog djeteta:

'Nisam se udala jer sam žena s djetetom. Ja sam prvenstveno majka pa sve ostalo. Kad si sam, seliš se s koferom gdje hoćeš. Ali kad imaš dijete... Dovođenje djeteta u novu sredinu, u novi grad, novi jezik. Jednom sam imala zakazano vjenčanje, čak i datum, ali sam odustala zbog kćeri', otkrila je pjevačica jednom prilikom.

 Neda Ukraden s kćeri Izvor: Instagram

Jednom prilikom prisjetila se jedne svoje ljubavi koja je neslavno završila.

'Imala sam divnu ljubav, kirurga, koji je poludio... Nije poludio u smislu posla, nego kod kuće. Zalupio je vratima, rekao nešto ružno, strašno, i to je bio kraj naše veze', rekla je Neda.

Povezane vijesti