Lepa Brena i u 62. godini plijeni izgledom i ljepotom. Osim toga, ima toliko energije da na svakom koncertu pleše svo vrijeme uz njene najveće hitove. Međutim, vitku liniju pripisuje disciplini kad je u pitanju prehrana, ali ima i jedan trik kad želi smršavjeti.

'Ujutro redovito popijem čašu tople vode s nekoliko kapi limuna. Nakon toga slijedi lagani obrok, obično smoothie. Za vodu s limunom se vjeruje da pravi čuda od ranog jutra - pojačava imunitet, stimulira rad mozga, poboljšava probavu', kaže jedna od  najvećih glazbenih zvijezda koja je uvijek iskrena sa prema svojoj publici.

Brena također naglašava da izbjegava mlijeko i mlječne proizvode, osim kefira, a kruh gotovo da ne jede.

Lepa Brena
Instagram 

'Najviše mi pašu salate s inćunima i povrćem, s dodatkom brusnica, mljevenih oraha, morske soli, dobrog maslinovog ulja i dosta limunovog soka', otkriva pjevačica svoj jelovnik.

Ukoliko želi smršavjeti nekoliko kilograma, vrlo je disciplinirana i ne jede nakon 17 sati.

'Kada hoću skinuti nekoliko kilograma, izbacim šećer, odnosno kolače, alkohol, ugljikohidrate, i jedem samo organsko voće i povrće, sve prije 17 sati. Mislim da to nije strogoća prema vlastitom tijelu nego disciplina. Netko bi rekao da je to post, koji je zastupljen u svakoj religiji, a ja to zovem detoksikacijom', zaključila je Lepa Brena koja idealnu kilažu održava već godinama.